Waterman man

 Man

Waterman-man staat bekend om zijn liberale en onafhankelijke en is zeer opzettelijk om van deze hele wereld een gelukkige leefruimte voor mensen te maken. Hij is in zijn gedachten en creatief in ideeën. Waterman man is origineel en inventief om creatieve oplossingen naar voren te brengen die de hele wereld kunnen veranderen. Hij is een visionair, humanitair en een intellectueel om interessante sociale experimenten uit te voeren.Liefde, seks en relaties
Waterman man drukt zijn liefde uit in een ongewone stijl. Hij zal zich aangetrokken voelen tot een intelligente partner die effectief is in het begrijpen van zijn menselijkheid en levensontwerpen.

De Waterman-man begrijpen
Waterman heeft het vermogen om diep in de toekomst te kijken en te zeggen dat hij een betere toekomst kan ontwerpen. Hij is een combinatie van logisch en emotieloos, optimist en romantisch, wat hem op zijn beurt een goede vriend en uitstekende partner maakt.Geld
Waterman man behandelt zijn geld niet met emotie maar met logica. Hij is een uitstekende onderhandelaar en een goede investeerder om een ​​stabiele economische status te behouden. Hij kan ook af en toe een gepland risico nemen.

Mode
Waterman man ziet er onweerstaanbaar uit met . Hij selecteert zijn dat is praktisch en geeft hem een ​​zeer degelijke uitstraling. Hij is altijd op zoek naar de laatste mode, maar eindelijk om hem tevreden te stellen en niet anderen.Verhoudingen
Waterman man kan hebben vrienden, maar slechts weinigen staan ​​dicht bij hem. Hij bewaart een emotionele afstand tussen hem en anderen. Afgezien hiervan is hij een loyaal persoon met hoge waarden ten opzichte van .

Romantiek
Waterman wordt sterk aangetrokken door zowel fysieke als mentale aantrekkingskracht. Hij is zeer innovatief en diep onvoorspelbaar, maar geeft onvoorwaardelijke liefde aan zijn competente partner.

Gezondheid
Waterman-man waarvan bekend is dat hij een actieve levensstijl heeft, kan problemen met zijn benen ervaren. Hij houdt van sporten, maar moet het met extra zorg doen.

Carrière
Waterman-man kan alleen een uitstekende leider worden als hij zijn tegenstrijdigheid in de gaten houdt en koppige natuur. Hij blijkt goed te zijn in omroep, onderwijs, techniek, fotografie en mechanica.

Bekijk de Waterman Huwelijkscompatibiliteitshoroscoop Hier..

Ben je op zoek naar een verhoging in Carrière? Uitchecken Waterman Carrièrehoroscoop Hier..

Ik wil over andere sterrenbeelden lezen - Klik