Waterman Carrière Horoscoop

 Ram carrière

Watermannen geloven nooit in een traditionele benadering in het leven, dat zijn ze wel doorzetter en probeer altijd de nieuwe dingen te innoveren. Dit is de sleutel van succes voor hen. Ze kunnen professioneel zijn in onderzoek. Ze kunnen zijn uitvinder, astroloog, neuroloog, een computerwetenschapper, een piloot, a cartoonist enz. Als Waterman graag zelfstandig werkt, liever lid worden van een 9 tot 5 baan, kunnen ze lid worden van een dergelijke organisatie, waar ze hun nieuwe ideeën en het genereren van iets nieuws of het ontdekken van de nieuwe dingen. Het zou een uitdaging voor hen zijn om de traditionele regels te breken en een nieuwe te maken pad voor zichzelf en voor anderen, maar later zouden ze naam en roem.

Ze zullen uitblinken op het gebied van liaison, marketing, handel, medicijnen en landbouw. Ze kunnen goede chirurgen of ingenieurs worden. Echt zakendoen past beter bij hen. Als het teken Waterman vrij is van kwellingen en Saturnus is goed geplaatst, ze zullen wonderen doen en kunnen een hoge positie in het leven bereiken. Als het erg getroffen is, maakt het een Waterman zeer egoïstisch, krom, somber en altijd eenzaam. Krachtig concentratie op het werkfront zal een mooi rendement opleveren.

Als baas zijn ze erg aardig en begripvol om het hoofd te bieden aan de problemen van de werknemer. Dus het is beter voor hen om te blijven proberen te implementeren hun gedachten in plaats van de situatie te verlaten. Naar hun aard, het geschikte veld voor hen zijn creatieve banen als filmindustrie enz.

Bekijk de compatibiliteit van Aquarius Sexual & Intimacy - Hier

Hoe gelukkig ben jij? Bekijk Waterman Lucky/Unlucky Horoscoop Hier..

Ik wil over andere sterrenbeelden lezen - Klik