Wat is numerologie?

Sinds een kind zijn ogen voor de allereerste keer op aarde opent - onze familie, vrienden familieleden worden nieuwsgierig naar zijn toekomst. Priesters en astrologen worden uitgenodigd om hem een ​​naam te geven en zijn fortuin te vertellen/voorspellen door een kaart te bestuderen die is gemaakt door onze geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats (om de breedte- en lengtegraad te vinden van de plaats waar we zijn geboren); wat duidelijk aangeeft dat ons lot in cijfers verborgen is.

Numerologie is de gemakkelijkste manier om toekomstige gebeurtenissen te ontdekken, aangezien het de wetenschap van getallen is die de mysteries van de toekomst kan ontrafelen en kan worden beheerst door een gewone man met basiskennis van wiskunde. Een zeer bekende Griekse filosoof en wiskundige Pythagoras die de stelling van Pythagoras afleidde, geloofde dat het universum energie is die is gecondenseerd in verschillende trillingen en trillingen zijn verbonden nummers zijn verbonden .

Observeer gewoon 2 minuten je leven, alles in je leven heeft een nummer. Of het nu uw auto, bank-airco, huis of telefoon is, ze zijn allemaal uniek en verschillend van andere omdat er een specifiek nummer aan is gekoppeld. je bent weergaloos omdat je bent geboren op een specifieke dag, datum en tijd die anders is dan de mensen om je heen. Voortaan is het essentieel voor ons om te begrijpen wat een getal ons vertelt over onze richting in het leven, het vermogen om te werken, de reactie op emoties en bijna elke levenssfeer. Men kan numerologie op verschillende manieren leren - Via beschikbare boeken zoals Power of numbers door een beroemde astroloog en numeroloog Dr. Prem Kumar Sharma. Online kennis kan worden verkregen door websites te bezoeken zoals https://www.premastrologer.com dat biedt gratis numerologische rapporten of door numerologie te leren door een competente numeroloog zoals Dr. Prem Kumar Sharma om onszelf en toekomstige gebeurtenissen in ons leven te ontdekken.

Numeroscoop is uw kaart die wordt opgesteld door uw geboortedatum te synchroniseren met uw naam.

Maar de vraag is hoe een numeroloog voorspelt op basis van een numeroscoop?

we moeten uw numerologienummer berekenen en vervolgens uw positieve en negatieve eigenschappen, verwachte beroepsvelden, persoonlijke kant begrijpen spirituele kant van je natuur.

Wat is uw numerologienummer?
Numerologienummer wordt ook wel levenspadnummer en talentnummer genoemd dat de basisingrediënten beschrijft waaruit je bestaat; zoals wordt berekend door uw geboortedatum.

Bijv. 15-feb-1988
Verlaag je geboortedatum naar cijfer- 1+5=6
Verkort je geboortemaand tot cijfer - februari = 2
Verlaag uw geboortejaar van het jaar naar cijfer – 1+9+8+8=26=8

Voeg nu uw (datum+ maand+ jaar) =6+2+8=16=7 . toe
Dat maakt je een nummer 7 persoon.

Positieve eigenschappen van a : - De nummer 7 persoon is uitstekend in onderzoek, analyse, begrip, perfectie.
Negatieve eigenschappen van a : - De nummer 7 persoon is gereserveerd, onaangepast kan soms opvliegend zijn.
Beroepen voor een nummer zeven persoon< :- De mensen met nummer zeven zijn onderzoekers; ze kunnen goed zijn in forensische wetenschap, schrijven, zaken doen. Al met al roept de nummer zeven op tot perfectionisten.

Geboortedatum is een van de kerncijfers om je belangrijkste talenten te begrijpen. Je vraagt ​​je vast af wat er gebeurt met het leven van mensen die... geboortedatum??? Als je denkt dat ze een vergelijkbaar persoonlijk of professioneel leven hebben gehad, is het antwoord een grote NEE!

Waarom?

De reden hiervoor is dat hoe je je talent gaat gebruiken, wordt bepaald door een ander kernnummer in de numerologie, ook wel bekend als: lot of uitdrukking nummer afgeleid van uw naam. Zoals John Ruskin ooit zei: kleinheid of grootheid van een man is beslist van zijn geboorte. Synchronisatie van zowel je talentnummer als lotnummer is belangrijk zeg, of je al dan niet glorie zult maken van prestaties in dit leven of dat je herhaaldelijk teleurgesteld zult moeten zijn vanwege de goede of slechte daden die in vorige levens zijn gedaan, aangezien de ziel niet wordt gecreëerd of vernietigd, het wordt gewoon getransformeerd van lichaam naar ander totdat en tenzij alle onvolkomenheden zijn verwijderd en het bevrijding bereikt.