Voorspellingen

Voorspellingen kwamen uit

Dr. Sharma deed op 4 april een zeer sterke voorspelling op PTC News dat massale slachtoffers mogelijk zijn binnen de 40 dagen.

Prem Sharma voorspelde echt dat er geen mogelijkheid is om goud te vinden in Daundiya Khera (Unnao). Live voorspeld op Sahara Samay, Aaj Tak en Headlines vandaag op 17 en 18 oktober 2013

Voorspellingen op nieuwskanalen

Sharma voorspelde duidelijk dat 'de wereld niet zal eindigen op 21 mei 2011 en alles hetzelfde zal blijven' in een speciaal programma op P7 News Channel op 20 mei 2011 om 12.00 uur.

Dr. Sharma voorspelde echt het winnen van de Wereldbeker door het Indiase cricketteam op tv-kanalen zoals Star News, CNN. zijn voorspellingen werden gepubliceerd in Hindustan Times, Times of India, Dainik Bhaskar & Telegraph en MeraSangeet.com.

Dr. Sharma voorspelde op StarNews (19 maart 2011) dat het optreden van Supermoon binnen een periode van 40 dagen enkele natuurlijke rampen zou veroorzaken. Het kwam uit als onmiddellijk de volgende dag werd getroffen door een aardbeving.

De voorspelling van Dr. Sharma kwam uit over de overwinning van India in de wedstrijd India-Pakistan in de halve finale van de Wereldbeker in Dainik Bhaskar op 30 maart 2011.

Dr. Sharma voorspelde verstoringen in het huwelijksleven voor Rahul Mahajan en Dimpy Ganguly. werd in maart 2010 uitgezonden op Sahara Samay. In de laatste programma's die werden uitgezonden op nationale nieuwszenders zoals Star News en News 24, voorspelde hij ook dat het paar nu naar verzoening zou gaan, maar de situatie kan zich in de toekomst herhalen en met veel bredere effecten en gevolgen.

Dr. Sharma voorspelde echt de overwinning van Spanje in FIFA 2010. De voorspelling werd voortgezet op News24, IBN7 en Star News op 10 en 11 juli 2010.

Sharma voorspelde dat Dhoni's vrouw Sakshi Good zou brengen voor hem op de Carrière evenals voorkant. Dit kwam uit, want vlak na zijn huwelijk tekende hij de duurste deal tot nu toe met Sports Marketing Agency en hiermee heeft hij liet Sachin achter in beoordeling van cricketers. Voorspelling uitgevoerd op News 24 & IBN7 op 3 juli en 4 juli 2010.

Onder zijn voorspellingen in de toonaangevende kranten zijn de opmerkelijke:

Sharma voorspelde het optreden van een massaslachtoffer in het land binnen een tijdspanne van 90 dagen in het programma 'Rashichaal' (verschijnt dagelijks om 08.30 uur) op 'Sahara Samay', een van de toonaangevende tv-nieuws van India op 13 februari 2010 aan de vooravond van Shani Amavasya. Het gebeurde op dezelfde dag met een bomaanslag in Pune. Dit is de eerste grote terreuraanslag sinds de aanslagen van 26/11 in Mumbai waarbij minstens 8 doden en 53 gewonden vielen.

Dr. Sharma voorspelde op 1 januari 2010 op Sahara Samay dat het komende jaar

Dr. Sharma voorspelde op Sahara Samay in de aflevering van verduistering op 22 juli 09 dat India zal een prominente leider in het komende jaar. Deze voorspelling kwam uit toen de plotselinge ondergang van Shri Y.S Rajasekhara Reddy, C.M Andhra Pradesh ons schokte.

Dr. Sharma voorspelde op Sahara Samay vóór de zonsverduistering op 22 juli 09 dat de gouverneurs/partijleiders/CM's van sommige staten zouden kunnen worden gewijzigd. Dit gebeurde binnen een periode van minder dan een week.

Dr. Sharma maakte voorspelling dat Indiase vrouwen dit jaar erkenning zullen krijgen . Dit kwam uit toen actrice Aishwarya Rai dit jaar (2009) 'Padam Shree' kreeg. Pinky Sonkar (Gespeeld) rol in documentaire 'Smile Pinki') kreeg dit jaar een Oscar voor haar uitstekende optreden en Sourabhee werd de 1e vrouwelijke Indiase idool. (Voorspelling over Sahara Samay op 31 december 2008, nieuwjaarsspecial).

Dr. Sharma maakte voorspelling met betrekking tot terroristische activiteiten, natuurlijke en onnatuurlijke calamiteiten in India de komende tijd voor 31 december Dit kwam uit als de recente aanval terroristen in Mumbai op 26 november 2008 schokte het hele land en vooral de regering van Maharashtra. ( Voorspellingen op Star News: 1 augustus 2008 in 'Sankat Mai Surya', 'Chand Par Grahan' op 15 Aug 2008 en in speciaal programma op Shani Amavasya op 30 augustus 2008).

Dr. Sharma maakte voorspelling met betrekking tot de politieke omwenteling op nationaal of staatsniveau en vooral gericht op de verandering van het hoofd van een staat vóór 31 december Dit kwam uit toen de Chief Minister, Deputy Chief Minister en de Minister van Binnenlandse Zaken van moeten hun functie neerleggen na het incident van aanslag in Bombay. ( Voorspelling op Star News: 'Sankat Mai Surya' op 1 aug 'Chand Par Grahan' op 15 augustus 2008).

Dr. Sharma voorspelde echt dat er een gevaar wordt voorzien voor een nationale leider die verband kan houden met: Bangladesh of Dit kwam uit als president van Pakistan Parvez Musharraf moet in ballingschap. ( Voorspelling op Star News: 'Chand Par Grahan' op 16 augustus 2008).

Dr. Sharma voorspelde echt dat de UPA-regering haar positie bij de komende verkiezingen zal kunnen overleven. (Voorspelling uitgevoerd in: Mail Today Newspaper op 10 juli 2008, PTC News op 20 juli 2008 om 09:30 uur en Star News op 9 juli 2008 om 18:30 uur in een speciaal programma over Saturnus en Mars op dezelfde graden).

Dr. Sharma maakte voorspelling op Star News dat India een prominente leider zal verliezen. Op 1 augustus 2008 op de dag van Surya India verloor de prominente leider Harkishan Singh Surjit. ('Sankat Mai Surya' op Star News, 31 juli 2008 om 18:30 uur en 20:00 uur).

Dr. Sharma deed een voorspelling dat India dat zal doen: een prominente leider/acteur of een prominente persoonlijkheid zal financiële tegenslagen of fysieke problemen krijgen of zal op een negatieve manier het gesprek van het publiek zijn. Deze voorspelling heeft waar omdat Amitabh Bachchan en zijn familie Abhishek en Aishwarya grote deals hebben verloren. Referentie: Hindustan Times, HT City - 4 augustus 2008 en alle andere grote nationale kranten. (Voorspellingen gedaan op Star News om 18:30 uur en 20:00 uur tijdens 'Sankat Mai Surya' .)

Dr. Sharma voorspelde een daling van de aandelenmarkt in het jaar 2008, wat kan worden beoordeeld aan de hand van de huidige status van de aandelenmarkt. (Economic Times, 22 februari 2008).

Dr. Sharma voorspelde echt dat de komende tijd lastig zal zijn voor een leider in een moslimland. Deze voorspelling kwam uit als Bhutto werd op 27 december 2007 doodgeschoten.

Dr. Sharma deed een sterke en duidelijke voorspelling met betrekking tot de overwinning van India (door Indian Cricket Team) in Twenty Twenty World Cup 2007. (Zee News, 24 september 2007)

Dr. Sharma deed een voorspelling op basis van numerologie voor Sanjay Dutt dat: 2007 zou positief en slecht nieuws brengen. (Zee Nieuws, juni 2007)

Dr. Sharma voorspelde dat 'Taj Mahal' zal worden opgenomen de lijst van zeven wereldwonderen. (Delhi- Aaj Tak, Satte Pe Satta op 7 juli 2007 en S1 TV, Saat Phere Saat Janm op 7 juli 2007)

Dr. Sharma voorspelde dat het huidige regime in de zal zwaar worden getroffen en de oppositie zal hiervan profiteren. kwam uit als BJP in de daily verkiezingen verzekerden zich van een zeer goede positie. (S1 TV, Sitare Bole op 19 maart 2007)

Dr. Sharma heeft duidelijk voorspeld dat India niet als winnaar uit de bus zal komen op het WK 2007. (S1 TV, Sitare Bole op 18 maart 2007).

Dr. Sharma voorspelde zeer correct de verandering van de regering in Punjab en Uttarakhand. (S1 TV, Sitare Bole op 10 februari 2007).

Dr. Sharma voorspelde correct de verwijdering van een staatshoofd. De gouverneur van Bihar, Shri. Buta Singh werd zonder pardon uit zijn ambt ontheven. (Voorspelling op S1 TV Channel in januari 2006).

Dr. Sharma deed een sterke, duidelijke en ware voorspelling dat astroloog Kunji Lal van Betul (M.P), die beweerde dat hij op 20 oktober 2005 tussen 15.00 en 17.00 uur zou sterven, niet zal sterven. (Live-interview met Star News op 20 oktober 2005).

Dr. Sharma voorspelde dat de politieke carrière van Shri Madan Lal Khurana niet zou eindigen. Dit kwam uit, want hij werd hersteld in de partij na slechts een paar dagen schorsing gracieus te hebben aanvaard. (Voorspelling op S1 TV Channel in september 2005).

Dr. Sharma's voorspelling van van een of ander staatshoofd kwam uit als Ghulam Nabi Azad werd op 2 november 2005 Chief Minister van Jammu & Kasjmir. (Voorspelling op S1 TV Channel in oktober 2005).

De voorspelling van politieke omwentelingen kwam uit als minister van Buitenlandse Zaken, Natwar Singh, heeft ontslag genomen uit zijn functie en Uma Bharti, die ook een hoge status had in de BJP, werd geschorst. (Voorspelling op S1 TV Channel in november 2005).

Dr. Sharma maakte voorspelling over het winnen van George W. Bush bij de Amerikaanse verkiezingen - 2004. (Hindustan Times van 2 november 2004: (Front Page) One More Day, What the stars say).

Dr. Sharma maakte voorspelling met betrekking tot de moesson en politieke omwentelingen in het land die is uitgekomen. (Chandigarh Tribune op 26 juni 2005.)

Dr.Sharma maakte voorspelling met betrekking tot cricketwedstrijd India-Pakistan internationale serie wedstrijd en Test Series. (Voorspelling: Future Perfect: het veld is geschikt voor team India- We hebben veel redenen om ons goed te voelen. (Hindustan Times: sectie HT City gedateerd 16 maart 2004)., Voorspelling: Twinkling Stars van Team India. (Hindustan Times: sectie HT City gedateerd 30 maart 2004).

Geen wereldoorlog in 1999, maar enige spanning tussen sommige landen is misschien niet uitgesloten. (Indian Express- Chandigarh Newsline van 21-09-1998).

President Bill Clinton zal een afzettingsprocedure moeten ondergaan, maar zal ongedeerd overleven als hij 29 december 1998 overleeft. (Indian Express - Newsmen dd 21-9-1998).

Het is onwaarschijnlijk dat Atal Bihari Vajpayee na juni 1999 premier blijft. De periode die begint op 15 oktober 1998 zal voor de huidige regering erg moeilijk blijken te zijn. (Indian Express Chandigarh Newsline van 21-9-1998).

Atal Bihari Vajpayee wordt premier. (Indian Express, Chandigarh Newsline gedateerd 9-3-1998).

Premier Atal Bihari Vajpayee zal opnieuw een operatie moeten ondergaan. Voorspelling verscheen op www.astromantra.com, December 2000.

Tussentijdse peilingen vóór juni 2000. (Indian Express, Chandigarh Newsline gedateerd 9-3-1998).

De heer Pawan Kumar Bansal zal verschijnen als: op Chandigarh parlementaire zetel. (Indian Express- Chandigarh Newsline van 06 oktober 1999).

Sonia Gandhi zal in de Indiase politiek stappen en is voorbestemd om het land te regeren. (Indian Express - Nieuwslijn gedateerd 9-3-1998)

Het einde van van de Indiase premier I.K. Gujral vóór maart 1998.

BJP zal komen macht in coalitie met andere partijen. (Times of India-Chandigarh Plus gedateerd 25-12-1997).

De release van filmster Dutt uit de gevangenis, gevangen gezet op grond van de Wet ter voorkoming van terroristen en ontwrichtende activiteiten (TADA). (Punjab Times International (VK) gedateerd 9-8-1995).

Einde van het terrorisme in Punjab vóór 3 april 1993. (Punjab Kesri, gedateerd 25-01-1993).

Overgave of moord op grote terroristen tijdens ontmoetingen op of voor 3 april 1993. (Punjab Kesri, gedateerd 25 januari 1993).

Dr. Sharma heeft gemaakt voorspellingen van Kapil Dev en Azaharuddin op Mantra online (Bharti BT Group) en Hindustan T. (A Leading National Daily). (maart 2000)

Mevrouw Mamta Bannerjee zal niet de eerste minister worden bij de komende parlementsverkiezingen in West-Bengalen. Voorspelling verscheen op www.astromantra.com April 2001.

Mogelijkheid van een oorlog tussen een land en de Verenigde Staten van Amerika is het duidelijkst. Voorspelling verscheen op www.astromantra.com September 2001.

Er zal geen wereldoorlog zijn, maar tussen en een beetje landen zullen langer duren en zullen na 15 november 2001 in een stroomversnelling komen. Vooral de tijd lijkt stressvol te zijn, vooral tot 12 mei 2002. uiteindelijk zal als winnaar uit de bus komen. Voorspelling verscheen op 02 november 2001 De Tribune.

De planetaire configuraties laten zien dat India in het jaar 2002 agressiever zal worden in zijn buitenlands beleid. Het zal zijn sterke aanwezigheid laten voelen, niet alleen in Zuid maar ook over de hele wereld.' De nauwe band die India tegenwoordig heeft met de VS, het VK, China en de grote wereldmachten werd zeer correct voorspeld in de Graphiti (The Telegraph Magazine, uitgave van 30 december 2001).

'Indianen zullen overal schitteren en hun land trots maken. zal verbetering in kwaliteit zien. Sommige Indiase sporters van verschillende sporten zullen laurier naar het land brengen.' Dit was een uitzonderlijk goed jaar voor Indian Sports met uitstekende prestaties in Commonwealth Games & Asian Games. Medailles werden gewonnen in hockey, schieten, atletiek en vele andere sporten.

Voorspelling zeer correct in de Graphiti (The Telegraph Magazine, uitgave van 30 december 2001).

'Deze periode is vooral niet goed als verwoesting door overstromingen, rellen en terrorisme zeer sterk.' Zoals voorspeld door Sharma dit jaar is de vernietiging als gevolg van natuurrampen zeer hoog geweest. Overstromingen in het ene deel van het land en droogte in het andere zijn zeer verwoestend gebleken voor het leven en de gewassen. Dit jaar was er een piek in het terrorisme. Voorspelling verscheen in de Graphiti (The Telegraph Magazine, uitgave van 30 december 2001).

Hoewel hij een zeer solide en uitstekende carrière zal hebben, dan moet hij voorzichtig zijn van 11.08.2002 tot 04.01.2005. van het zelf of van in de hechte relaties kunnen in deze periode zorgen baren of zelfs anderszins kunnen spanningen het vlotte tempo van het leven verstoren. ' voorspelling gemaakt over Salman Khan. Zijn ongeval en daaropvolgende arrestatie. Voorspelling verscheen op www.astromantra.com.

'Onderlinge strijd in Pakistan en crisis voor president Musharraf, zowel politiek als persoonlijk. Voorspelling verscheen op www.astromantra.com July 2001.

Voorspelling van Air crashes/Air illusies kwam helemaal uit. Voorspelling verscheen op 11 oktober, op Hindustan Times.

Westelijke of zuidelijke delen van het land zullen zwaar worden getroffen door ongevallen/geweld/rellen/natuurrampen enz. Verschenen op Graphiti (The Telegraph Magazine, uitgave 30 december 2001).

Dr. Prem Kumar Sharma maakte de voorspelling van Punjab . zeer correct Het congres komt aan de macht in 2002 bij verkiezingen van februari 2002, geregeerd door Kapitein Amarinder Singh. Ook precies vermeld de winnende plaatsen tussen 60 en 65.


Andere voorspellingen

Sharma voorspelde op 'Chandra Grahan' aan de vooravond van het nieuwe jaar en 'Surya Grahan' op 15 januari 2010 zal de effecten (wereldwijd): (Voorspellingen uitgevoerd op respectievelijk Star News, Sahara Samay en News24 op 31 december 2009, 1 januari 2010, 13 januari 2010 en 15 januari 2010)

Treinongevallen, vliegtuigcrashes, overstroming, tsunami of gemeenschapsrechten zijn voorzien in het komende jaar 2010.

Dit gebeurde op 2 januari 2010, toen twee sneltreinen bij afzonderlijke incidenten in Uttar Pradesh met elkaar in botsing kwamen. En opnieuw op 16 januari 2010, Kalindi en Shram Shakti Express kwamen met elkaar in botsing in U.P.

Verandering van staatshoofd, gouverneurs of andere politieke leiders.

Dit kwam uit toen op 16 januari 2010 8 staatsgouverneurs werden gewijzigd. Ook, Amar Singh nam op 6 januari ontslag als algemeen secretaris van de Samajwadi-partijen. die werd geaccepteerd door Mulayam Singh Yadav op 17 januari 2010.

Gezondheidsprobleem/dood van India's prominente politieke leider of filmacteur/actrice.

Dit gebeurde op 16 januari 2010, Jyoti Basu (voormalig West-Bengalen CM en senior leider van de communistische partij) is overleden.

Terroristen zullen proberen de vrede in het land te ruïneren, maar zullen niet slagen.

Dit kwam uit toen het recente kapingsplan van terroristen bleek te zijn op 2 januari 2010.

Dr. Sharma voorspelde De kosten van levensonderhoud zullen de komende tijd hoog oplopen, maar het grootste effect zal zijn op consumptiegoederen.

Dit kwam uit omdat vanaf 13 januari nieuwe btw-tarieven zijn ingevoerd

Natuurrampen kunnen de moslimlanden treffen en grote gevolgen hebben.

Dit kwam uit toen op 12 januari 2010 Earth Quake werd waargenomen in 'HAITI'.

Wijzigingen in beslissingen van politie of justitie voor algemeen nut.

Dit is uitgekomen, zoals de regering onlangs heeft voorgesteld boete voor kapers.

Dr. Sharma voorspelde dat eminente politieke leiders omringd zouden kunnen worden met controverses en kritiek.

Minister van Buitenlandse Zaken , Shashi Tharoor raakte op 10 januari 2010 in controverse en schadebeheersingsmodus toen het nieuws over zijn kritiek op het buitenlands beleid van Jawahar Lal Nehru wild werd gerapporteerd en boze reacties van leiders werden openbaar. beste astroloog ter wereld, wereldberoemde astroloog, wereldberoemde astroloog, beste Lal kitab-astroloog ter wereld, vedische astroloog ter wereld, populaire astroloog ter wereld, astroloog bij mij in de buurt, beste vedische astroloog ter wereld, astroloog ter wereld Beste astroloog ter wereld met nauwkeurige voorspellingen. Topastroloog ter wereld. Beroemde astroloog in World Online. Populaire astroloog in de wereld