Vissen Man

 Man

De Vissenman staat bekend als wereldvreemd en genereus. Hij richt zich voornamelijk op , spirituele dorst en innerlijke reis. Vissen mannen zijn zeer intuïtief en zijn capabel genoeg om de gevoelens van anderen te voelen. Hij lijkt misschien raadselachtig en mysterieus voor mensen. Vissenman behoort tot de categorie van levendige en sterke verbeeldingskracht die zijn gedachten kan uiten via zang, dans of schrijven.

Liefde, seks, romantiek en relaties
Vissenman drukt zijn romantische liefde voor anderen uit met onbaatzuchtige zuiverheid. Hij kan nooit verliefd worden op het eerste gezicht. Hij is behulpzaam, meelevend en dromerig en doet er alles aan om aan de behoeften van zijn partner te voldoen.Vissen mannen begrijpen
Vissen man is zeer scherpzinnig in het begrijpen van de behoeften van anderen. Hij kan medelevend en emotioneel zijn en mensen moeten lang bij hem blijven om te weten wie hij precies is.

Geld
Vissenman zal zeer onpraktisch zijn in het maken van financiële conclusies die meestal gebaseerd zijn op: in plaats van gezond verstand. Hij schenkt misschien niet veel aandacht aan geld, maar weet heel goed hoe hij het moet gebruiken.Mode
Vissenman zal zich enorm aangetrokken voelen tot turkoois . Deze kan op grote schaal worden opgemerkt in zijn woonaccessoires, interieurdecoratie, en kledingkast. Hij staat ook op de laatste trends.

Verhoudingen
Vissenman lijkt zeer loyaal te zijn aan zijn familie en vrienden en ook zij zijn van hem afhankelijk zeer cruciale situaties. In de volksmond bekend als een , hij staat altijd klaar voor wie hem nodig heeft.Romantiek
Vissen man liefde lijkt op die van a die stroomt door een warm welkom, gevolgd door bliksem en donder en eindigt met rust . Als hij een goede partner vindt, geeft hij zijn geloof en toewijding.

Gezondheid
Vissen man is meestal onderhevig aan hoofdpijn vanwege zijn emotionele intensiteit. Soms heeft hij er last van laag energieniveau door nachtelijke sit-outs, eten en drinken.

Carrière
Vissenman kan goed presteren in creatieve banen zoals , maatschappelijk werker, detective, muzikant, arbeider en . Hij kan worden genoemd als vanwege zijn aandacht en .

Bekijk Vissen Huwelijk Compatibiliteit Horoscoop Hier..

Ben je op zoek naar een verhoging in Carrière? Bekijk de Carrièrehoroscoop van Vissen Hier..

Ik wil over andere sterrenbeelden lezen - Klik