Taurus Love-compatibiliteit

 aries-liefde-compatibiliteit

 • Stier Liefde Ram
 • Stier Liefde Ram

  Een Stier analyseert de situatie goed voordat hij aan de slag gaat het, een Ram heeft daarentegen altijd haast. Een Stier zet zijn bekijkt op een zachte manier voor iemand, maar Ram domineert graag. EEN Stier denkt aan de toekomst, maar een Ram is snel klaar met werken. In als deze twee sterrenbeelden verliefd worden, zullen ze veel moeten overwinnen van uitdagingen om met elkaar aan te passen. Deze relatie kan werken in a geweldige manier op voorwaarde dat ze allebei moeite doen om te respecteren en elkaar begrijpen. Taurus geeft commitment en stevigheid aan de overhaast gedrag van Ram. De opwindende en nieuwsgierige aard van Taurus vult veel kleur in het leven van de Stier.

  Ram Man en Stier Vrouw Volgens de sterren kunnen een Stier-vrouw en een Ram-man nooit een goede match worden. Er is liefde in het begin, maar het zal snel vervagen omdat hij roekeloos gedrag vertoont en niet wil blijven thuis, daar is ze precies het tegenovergestelde van. Ze heeft een rustige en serieuze gedrag waardoor hij zich verveelt omdat hij vervuld is van passie en energie. Zijn gepassioneerde gedrag zal haar in het begin aantrekken, maar ze zal snel geïrriteerd raken door zijn overdreven vertrouwen.

  Ram Vrouw en Stier Man Een Taurus-man is van nature romantisch en houdt van zijn huis. Op de andere hand, een Ram-vrouw brengt graag tijd buiten door. Ze wil afspreken met nieuwe mensen en vind het leuk om nieuwe dingen te ontdekken. Een Ram-vrouw is verkwistend, maar hij houdt er niet van om nutteloos uit te geven. Er zal zijn probleem tussen hen ook op het monetaire front. Deze relatie kan gaan een lange weg op voorwaarde dat beiden hun autonomie overwinnen en onaangetastheid.
 • Stier Liefde Stier
 • Stier Liefde Stier

  Taurus-mensen geloven in verplichting, betrouwbaarheid en stabiliteit. Deze relatie kan een hoog compatibiliteitsniveau hebben vanwege hun deugden. Er ontstaat echter een probleem tussen hen vanwege hun koppigheid. Beiden hebben een uitgesproken mening. Dit obstakel kan echter worden overschreden gemakkelijk als ze allebei compassie voor elkaar krijgen. Deze relatie kan saai zijn omdat ze allebei minder bereid zijn om plezier te maken activiteiten en zijn vrij constant.

  Beiden zijn behoorlijk voorzichtig in geldelijke termen, dus er zal geen probleem daar. Beiden zijn eerlijk tegen elkaar, dus een zeldzaam stuk? jaloezie kan gemakkelijk worden opgelost. Deze relatie kan het meest blijken te zijn compatibele als ze in staat zijn om hun starheid te beheersen. Zij staan ​​in elke situatie aan elkaars kant. Er is veel toewijding, bezorgdheid en romantiek in deze relatie.

 • Stier Liefde Tweelingen
 • Stier Liefde Tweelingen

  Stiermensen plannen veel om vooruit te komen in het leven, ze nemen nooit een besluit met spoed. Aan de andere kant zijn Gemini-mensen behoorlijk ongeduldig. Ze zijn soms ook niet betrouwbaar. Deze kenmerken kunnen ervoor zorgen dat veel problemen tussen hen, vooral als ze een relatie hebben. Tweelingen hebben een grappig karakter dat Stier aantrekt, maar ze vervelen zich gemakkelijk in elkaars gezelschap. Dit kan veel spanning in hun leven. De opwinding van de een botst met de koelte van de ander. Tweelingen zoekt altijd naar iemand om een ​​beslissing te nemen, terwijl een Stier dat is onafhankelijk. Tweelingen wordt negatief beïnvloed door de bezittelijke aard van Stier als ze van vrijheid houdt. Deze relatie kan een goede zijn mits ze kunnen omgaan met hun verschillen. Tweelingen moet wat leren stabiliteit in het leven, terwijl Stier dingen moet verlaten.

  Stier Man en Tweeling Vrouw
  Een Taurus-man kan gemakkelijk een Gemini-vrouw aantrekken. Er is geen zekerheid in de stabiliteit van deze relatie op lange termijn. Een Stier-man is geboeid door haar verkoopzekerheid, extraverte aard en langdurige kracht. Haar levendige karakter kan worden verstikt door zijn bezitterigheid. Deze relatie kan uitstekend worden, als ze hun verschillen beheersen.

  Stiervrouw en Tweelingman
  Er is minder compatibiliteit in een relatie tussen een Taurus-man en a Tweeling vrouw. Hij trouw gaat niet goed met zijn onverantwoordelijke en enthousiaste natuur. Ze kan jaloers worden vanwege het testende karakter van een Gemini-man. Hij vindt haar misschien een gebrek aan avontuurlijk gevoel en... te verwacht.
 • Stier houdt van kanker
 • Stier houdt van kanker

  Er zijn veel overeenkomsten tussen een Kreeft en een Stier. Zij houden van om tijd met elkaar door te brengen in een rustige sfeer en dat zijn ze allebei snel reagerend. Ze kunnen vlot met elkaar overweg zoals ze allebei zijn van vriendelijke aard. Geen van hen concurreert met de ander, dat zijn ze gelukkig wonen in een klein huis. Kreeft houdt van de genereuze aard van Stier. Kanker is vrij in het afbeelden verliefd op hem en geeft liefde aan de Taurus-familie. Deze liefdesmatch kan zijn het beste van allemaal als ze hun kleine verschillen overwinnen.

  Stier Man en Kreeft Vrouw
  Een Kreeftvrouw en een Stierman zijn voor elkaar gemaakt. Zij altijd ondersteunt zijn denkproces. Beiden zijn in staat om elkaar te bereiken andermans wensen en zijn erg emotioneel. Afgezien hiervan krijgt ze beveiliging van zijn defensieve benadering.

  Stiervrouw en Kreeftman
  Er is eeuwige liefde tussen een Kreeft-man en een Stier-vrouw. Haar vriendelijkheid en zachtheid houden hem stabiel. Hij houdt van het comfort dat wordt geboden door haar en in ruil daarvoor geeft hij toewijding aan haar. Beiden staan ​​voor elkaar en zijn nogal oprecht. Het succes van deze relatie hangt af van op het feit dat beide rechttoe rechtaan zijn.
 • Stier Liefde Leeuw
 • Stier Liefde Leeuw

  Zowel Stier als Leeuw zijn van nature stijf en stijf. Deze relatie kan heb een probleem vanwege de verschillen; ze hebben echter vaste relatie. Stier is graag alleen bij een paar hechte mensen en heeft een gereserveerd karakter; aan de andere kant trekt Leo graag aandacht. Ondanks dit verschil zullen ze elkaar kunnen begrijpen. Deze relatie kan een groot probleem worden vanwege hun aanhoudende natuur.

  Stier Man en Leeuw Vrouw
  Het meest voorkomende in deze relatie is dat beide extreem zijn vurig. Dit kan echter ook een oorzaak van een probleem tussen hen zijn bij: keer. Ze verschillen van elkaar op geldelijk gebied. Hij heeft een onroerend goed van aard is en ze moet meewerken om zich aan te passen. Zij zal genoeg geduld tonen, als hij de controle kan houden. Beide zijn even goed in termen van trouw en gehechtheid.

  Stier Vrouw en Leeuw Man
  Een Leeuw-man en een Stier-vrouw kunnen een langdurige relatie krijgen, mits ze worden flexibel naar elkaar toe. Ze hebben wederzijds respect voor één een ander. Ze moet haar woede in de gaten houden. Leo man houdt ervan om te hebben aandacht van mensen. Hij houdt van haar trouwe karakter. Deze relatie kan een goede match zijn als ze allebei hun afwijking in de gaten houden.
 • Stier Liefde Maagd
 • Stier Liefde Maagd

  Maagd en Stier hebben vergelijkbare eigenschappen en er is gevoeligheid in beide van hen. Er is grote overeenstemming tussen hen, en niemand is onverantwoord en te veel geld uitgeven. Beiden leven graag in het heden. De jaloerse aard van Stier kan Maagd soms afschrikken. Beide zijn niet echt geïnteresseerd in reizen en zijn graag thuis. Zij moeten leren om voor elkaar uit te geven. Deze relatie kan een van de het beste als er kleine aanpassingen worden gedaan.

  Stier Man en Maagd Vrouw
  Ze probeert altijd te beheersen, maar hij is altijd opgewonden door de natuur. Zij is gefascineerd door zijn diepe gevoelens en ze probeert het beste te doen voor hem. Beiden zijn trouw en toegewijd aan elkaar. Ze zou moeten hem in zijn snelheid laten gaan en haar veroordelen in de gaten moeten houden natuur.

  Stier Vrouw en Maagd Man
  Beiden voelen zich tot elkaar aangetrokken omdat ze gevuld zijn met verplichtingen en veiligheid. Ze erkent de passie in hem om de zijne te bereiken bestemming. Hij houdt van uitdrukking van liefde en romantiek. Ze neemt het leven als het komt en heeft een georganiseerd karakter en wordt door hem gewaardeerd. Beiden ze hebben dezelfde aard en geven graag uiting aan zorg en liefde voor elkaar ander.
 • Stier Liefde Weegschaal
 • Stier Liefde Weegschaal

  Een Weegschaal en een Stier houden zichzelf uit de buurt van elk soort geschil. Ze hebben een vriendelijk, zachtaardig en sociaal karakter. Ze leven in vrede. Ondanks deze deugden zijn er bepaalde problemen tussen hen. Weegschaal is graag thuis, maar Stier heeft een vriendelijk karakter. De aarzeling van de Weegschaal botst met de volharding van een Stier. Deze relatie kan leuk worden als ze leren zich aan elkaar aan te passen. Een Stier is beïnvloed door ambassadeur Weegschaal met een beetje liefde.

  Stier Man en Weegschaal Vrouw
  Een Weegschaalman en een Stiervrouw voelen zich tot elkaar aangetrokken, maar er is geen zekerheid over de lange termijn relatie tussen hen. Zij is aangetrokken tot zijn enthousiasme en hij is een responsieve man. Hij vindt het leuk om tijd doorbrengen in het comfort van thuis, maar ze houdt ervan om uit te gaan en nieuwe mensen te ontmoeten mensen. Hij is erg bezitterig en dit maakt haar echt ongemakkelijk.

  Stier Vrouw en Weegschaal Man
  De verschillen zullen vanaf het begin verschijnen. Beide zijn zeer gepassioneerd en romantisch. Dit is echter de enige veel voorkomende punt tussen hen. Stiervrouw wordt angstig als een Weegschaalman nooit belooft vroeg. Ze moet leren geduld te hebben. Hij houdt van haar sterk zal macht. Deze relatie kan een goede zijn als ze allebei leren om enigszins aanpassen.
 • Stier Liefde Schorpioen
 • Stier Liefde Schorpioen

  Een Schorpioen en Stier zijn een sterk koppel. Ze hebben een gemeenschappelijk karakter op tenminste op academisch niveau. Ze zijn een van de beste in termen van compatibiliteit. Schorpioen en Stier zijn erg dominant. Er is veel emotionele inhoud in Schorpioen. Beiden moeten soms compromissen sluiten en ze zijn van nature stevig. Ze moeten leren hoe ze hun voelen in het bijzijn van de andere partner. Beiden zijn zeer loyaal, er kan echter soms twijfel zijn, behalve dit is er geen blijvend probleem. Deze relatie zal zeker werken als ze zich aanpassen klein.

  Stier Man en Schorpioen Vrouw
  Stierman en Schorpioenvrouw kunnen hun relatie heel sterk maken met echte inspanningen. Ze hebben een aantal veelvoorkomende negatieve eigenschappen die het kunnen maken moeilijk om compatibiliteit op lange termijn te hebben. Beiden zijn jaloers en overbezorgd van aard en ze zijn koppig.

  Stiervrouw en Schorpioenman
  Zowel de Schorpioen-man als de Stier-vrouw zijn zeer sterke denkers. Hij nooit doet er alles aan om haar hierover te vertellen, ook al realiseert hij zich... de gevolgen. Deze relatie kan goed werken als ze allebei leren om het eens zijn als ze het oneens zijn en respect hebben voor elkaars gevoelens.

 • Stier Liefde Boogschutter
 • Stier Liefde Boogschutter

  Boogschutter en Stier zijn in sommige opzichten verschillend en komen vaak voor in andere. De Boogschutter ontmoet graag nieuwe mensen, feesten en reizend. De Stier is meer een huiselijk persoon. Boogschutter kan vinden Stier te saai. De regelmatig veranderende persoonlijkheid van Boogschutter is een reden tot zorg voor de Stier. Deze relatie kan goed blijken te zijn als ze die leren waarderen andermans kwaliteit en maak er het beste van. Stier zou wat moeten geven vrijheid aan Boogschutter. Deze relatie kan ongelooflijk zijn als de wijsheid en bruikbaarheid van Taurus wordt gecompenseerd door de roekeloosheid van Boogschutter. Beiden moeten niet proberen de ander te veranderen; probeer elkaar liever in evenwicht te houden.

  Stier Man en Boogschutter Vrouw
  Taurus-man probeert over haar te heersen en wil dat ze alle suggesties van hem. Dit is iets heel moeilijks voor een Boogschuttervrouw om te volgen. Ze heeft graag vrijheid. Haar aarzeling en zijn onbuigzaamheid zal met elkaar in tegenspraak zijn. deze relatie kan enige compatibiliteit vinden.

  Stiervrouw en Boogschutterman
  Het Taurus-vrouwtje wordt aangetrokken door de gezellige, gepassioneerde en gedurfde aard van de Taurus-man. Dit is iets heel anders dan haar en dit is waarom ze zich tot hem aangetrokken voelt. Ze brengt graag tijd thuis door en hij wil tijd buiten van huis doorbrengen. Deze relatie heeft de potentieel om een ​​lange weg te gaan.
 • Stier Liefde Steenbok
 • Stier Liefde Steenbok

  Steenbok en Stier zijn handig. Ze hebben allebei hun eigen wereld. Ze zijn hetzelfde op vrome en idealistische fase. Beiden betalen aandacht voor alle aspecten van het leven. Deze relatie krijgt zijn kracht van betrouwbaarheid, geloof en betrouwbaarheid. Geen van hen is voorbij uitgaven, dus er is absurditeit op het financiële front. Steenbok krijgt veel steun van Taurus bij het realiseren van zijn dromen. In het gezelschap van Steenbok is er veiligheid voor Stier.

  Stier Man en Steenbok Vrouw
  Een relatie tussen een Steenbok-vrouw en een Stier-man zal niet in staat zijn om hun hele leven geluk te vinden. Beiden geven gezelschap aan elkaar. Ze voelt zich aangetrokken tot zijn romantische karakter en sterk ijver. Hij krijgt altijd bescherming van haar. Ze geven elkaar liefde en wederzijds begrip. Er is niets dat ze niet kunnen bereiken als ze zijn samen.

  Stier Vrouw en Steenbok Man
  Steenbokman en Stiervrouw vinden in elkaar een ideale metgezel. Hij haalt troost uit haar loyaliteit, vertrouwen en liefde. In ruil daarvoor geeft hij het alles om haar een speciaal gevoel te geven. Hij staat altijd voor haar en zij voelt zich nooit eenzaam met hem. Deze relatie is opmerkelijk hoewel er zijn enkele verschillen.
 • Stier Liefde Waterman
 • Stier Liefde Waterman

  Een Taurus-persoon gelooft in ongecompliceerdheid en realisme. Hij heeft een verstandige mening over het leven. Waterman gelooft in het nemen van een modern aanpak en houdt ervan om regels te overtreden. Hier kan een groot probleem in zitten relatie als de starheid van Waterman botst met de koppigheid van Stier. Echter, een waar ze hun zinnen op hebben gezet, zijn ze allebei bepaald. Waterman is vaak rigide en dit kan problemen veroorzaken. Deze relatie kan een van de beste zijn, als ze in staat zijn om hun problemen op te lossen verschillen.

  Stier Man en Waterman Vrouw
  Er is veel minder kans dat een Waterman-vrouw en een Stier-man een goede match kan hebben. Ze zijn tot op zekere hoogte gebruikelijk in het begin stadia van de relatie. Zijn fundamentele gewoonten zijn in strijd met zijn conservatieve gedachten en hij wordt jaloers vanwege haar extravert natuur.

  Stier Vrouw en Waterman Man
  Stiervrouw heeft haar eigen ideeën en is onafhankelijk. Echter, Waterman man heeft een rigide persoonlijkheid. Ook al heeft hij veel problemen in het leven toch slaagt hij erin om met plezier te leven. Hij maakt haar aan het lachen en prikkelt haar. Zijn onverantwoordelijke karakter wordt gecompenseerd door haar standvastigheid. Deze relatie kan slagen als ze hun onroerende aard kunnen controleren.
 • Stier Liefde Vissen
 • Stier Liefde Vissen

  Vissen en Stier mensen hebben een doordachte kijk. Ze zoeken naar wederzijds akkoord in een relatie. De zachtheid van Vissen doet Stier vallen verliefd. De stabiliteit van Stier is het aantrekkingspunt voor Vissen. EEN Taurus-persoon gelooft in bruikbaarheid en eenvoud. De likes en antipathieën van Vissen zijn niet duidelijk. Stier heeft duidelijke opvattingen, maar Vissen heeft geen concrete ideeën. De verbeeldingskracht van een Vissen is echter minder duidelijk dan het praktische van Taurus.

  Stier Man en Vissen Vrouw
  Stierman en Vissenvrouw zijn wederzijds gepassioneerd in bijna elk en elk aspect van het leven en dit is de reden voor hun lange termijn compatibiliteit. Zijn sereniteit balanceert haar eigenaardigheid en instabiliteit. Beiden zijn romantisch. Ze vindt hem leuk vanwege zijn diepgang en moed en hij laat haar voelen.

  Stier Vrouw en Vissen Man
  Loyaliteit en toewijding van de Stier-vrouw verwijdert elke vorm van angst bij hem. Hij neemt het leven zoals het komt. Hij houdt ervan om te dromen en het met haar te delen en ze motiveerde hem om die dromen om te zetten in realiteit. Zijn academische diepgang en charme trekt haar dichter naar hem toe. Deze wedstrijd kan geweldig werken als ze kunnen hun geschillen overwinnen.

Bekijk Taurus Seksuele & Intimiteit compatibiliteit - Hier

Ontvang uw gratis online Kundali Hier..

Ontvang uw gratis gepersonaliseerde numerologierapport Hier..

Taurus Love-compatibiliteit - Taurus-compatibiliteitsastrologie. Taurus-compatibiliteit, Taurus Love-compatibiliteit, zonnetekencompatibiliteit, dierenriemcompatibiliteit, Taurus beste liefdesmatch, taurus beste compatibiliteit, taurus-compatibiliteitstabel, taurus-compatibiliteit met Taurus, Taurus-compatibiliteit met Taurus, Taurus-compatibiliteit met Tweelingen, Taurus-compatibiliteit met Kreeft, Taurus-compatibiliteit met Leeuw , Stier compatibiliteit met Maagd, Stier compatibiliteit met Weegschaal, Stier compatibiliteit met Schorpioen, Stier compatibiliteit met Boogschutter, Stier compatibiliteit met Steenbok, Stier compatibiliteit met Waterman, Stier compatibiliteit met Vissen. Astroloog, Numeroloog, Vastu. Stier liefde compatibiliteitshoroscoop. Stier Liefde Compatibiliteit Astrologie. Met wie is Taurus het beste compatibel? Wat is de beste liefdesmatch van Taurus?