Stier Man

 Man

Taurus geboren mannen gaan elke uitdaging in hun leven aan met sterke vastberadenheid en trots. Hij staat bekend als de van kracht, vastberadenheid en volharding. Stier man geduldig en cursus workaholic. Hij bevindt zich te midden van luxe en comfort, klassieke kunst, het goede leven, lekker eten en dure wijn.

Liefde, seks, romantiek en relaties
Een Stier-man is zeer sensueel en goed fysiek omdat hij beter reageert op zachte aanraking in vergelijking met kraken . Hij houdt van de nabijheid en consistentie die bestaat in .

Bekijk de Taurus Huwelijkscompatibiliteitshoroscoop Hier..

Stiermannen begrijpen
Stier man ongelooflijk koppig om alles af te maken wat hij in zijn leven begint. Taurus geboren man zal uiterst voorzichtig zijn met hun leven en ze binnen hun comfortzone beheren.

Geld
Stier man zeer materialistisch en benutten elke stap om hun leven financieel veilig te stellen. Stier man experts in het kopen van artikelen van goede kwaliteit bij .

Mode
Taurus-man zal zijn kledingkast vullen met lichtblauw en mauve casual overhemden en zijden stropdassen. Hij houdt ervan om schoenen en kleding te kopen volgens de nieuwste trend om zichzelf te plezieren.

Verhoudingen
Stier man zal zijn volledige inzet geven de tijd dat zijn partner hetzelfde geeft. Hij zal zeer zelfbewust en enigszins gereserveerd, stil en zelfs ingetogen zijn.

Romantiek
Taurus-man is niet avontuurlijk of saai. Hij is een sensueel en aanhankelijk persoon, maar tijd voor het aangaan van . Hij maakt zijn partner om zijn voorkeuren te realiseren.

Gezondheid
Stier man houdt van lekker eten en meer vatbaar voor extra gewicht. de meesten van hen zijn zich hiervan bewust en benutten hun wilskracht sterk om hun conditie op peil te houden.

Carrière
Taurus-man behoort tot de categorie van stabiel en creatief en kan daarom schijnen als , architect, kunstenaar en muzikant. De Taurus man is ook geschikt voor , accountant, verzekeringsagent, en bankier.

Ben je op zoek naar een verhoging in Carrière? Bekijk de loopbaanhoroscoop van Stier Hier..

Stier Man Liefde Compatibiliteit, Persoonlijkheid. Taurus Man in Love, Taurus Man Compatibiliteit, Taurus Man, Taurus Man Persoonlijkheid, Daten met een Taurus Man, Taurus Man Traits, Types of Taurus Man, Hoe een taurus man je te laten missen, Hoe taurus man zijn liefde toont, Taurus man in bed , Feiten over Taurus Man, Taurus Man in liefde en relatie, Taurus mannelijke kenmerken, Taurus Man sterrenbeeld. Astroloog, Numeroloog, Vastu. Stier Man verliefd. Taurus Man Love-compatibiliteit. Taurus Man-persoonlijkheid. Daten met een Stier-man. Eigenschappen van een Taurus-man.