Stier Kind

 kind

De kinderen geboren met het sterrenbeeld Stier zijn meestal vredig en willen een comfortabel leven om hen heen. Stierkinderen accepteren geen abrupte veranderingen. Een heel positief aspect Stier geboren kind is hun inzet. Maar deze kinderen zijn ook af en toe koppig en snakken naar fysieke liefde.

Liefde voor het bekende
Taurus geboren kind is een vredelievend, hij groeit graag in harmonie. Hij is ook erg gevoelig natuur.

Voorbereiden op verandering
Een Stierkind vindt het erg moeilijk om veranderingen in het leven te accepteren. Verhuizen uit of een relatie baart hem zorgen.

Gevoel van betrokkenheid
Kinderen geboren met sterrenbeelden Stier zijn zeer toegewijd aan de relatie die ze aangaan. Hun inzet helpt hen bewondering te krijgen.

Sterke koppigheid
Een Stier-kind houdt ervan om hun kaarten te spelen op de manier waarop ze denken dat het goed is. Ze kunnen niet verteren dat iemand anders de voorwaarden dicteert.

Een angstaanjagend humeur
Stier geboren is vrij. Als iemand ze echter triggert, kunnen ze zelfs woedend worden en exploderen.

Verlangen naar fysieke liefde
Een Stier-kind kan gemakkelijk tevreden zijn met de genegenheid en zorgzame houding. Ze vallen voor de liefde die ze krijgen van hun dierbaren.

Bekijk Taurus Kind Gratis Online Kundali Hier..

Bekijk de meest geschikte naam voor je baby Hier..

Ontvang uw gratis gepersonaliseerde numerologierapport Hier..

Taurus Child Personality - Taurus Baby-kenmerken. Stierkind, Stierkinderen, Stierbaby, Stiermeisje, Stierjongen, Stiermeisjeskind, Stierjongenskind, Stierkindpersoonlijkheid, Stierkindgedrag, Stierkindkenmerken, Stierkindastrologie, Stier Peuter. Astroloog, Numeroloog, Vastu. Stier Kinderastrologie. Taurus Kind Persoonlijkheid. Kenmerken van een Stierkind. Eigenschappen van een Taurus-baby.