Steenbok Man

 Man

Steenbok-mannen zijn erg beroemd als overpresterende workaholics wiens brein altijd . Ze zijn zeer praktisch, vastberaden en ambitieus. Hij is erg geduldig en sterk genoeg om zijn doel te bereiken. Steenbok mannen zijn en geef meer de voorkeur aan de werkelijkheid dan aan ongelooflijke dromen en ideeën.

Liefde, seks, romantiek en relaties
Steenbok mannen liefde heel serieus op en wacht letterlijk op zijn ware liefde. Hij is zeer efficiënt in het overtuigen van zijn vrouwelijke partners en behaagt hen zelfs met deze fantasie.

Mannen in Steenbok begrijpen
Steenbok-mannen zijn zeer gereserveerd en praktisch. Hij is erg traag in het aangaan van relaties, maar als hij toegewijd is, toont hij zichzelf als absoluut waardig. Hij geniet van het gezelschap van vrienden en familie.

Geld
Steenbokmannen beheren zijn financiële status met realistische en verstandige investeringen. Hij is voorzichtiger over zijn toekomstige veiligheid. Hij veegt de mogelijkheden om rijk te worden volledig weg .

Mode
De garderobe van Capricorn born mannen wordt gevuld met bruin en donkergroen. Hij is conservatief, maar tegelijkertijd zal hij nooit uit de huidige stijl gaan. Hij is heel realistisch in winkelen.

Verhoudingen
Mannen die in Steenbok zijn geboren, kunnen terughoudend zijn tijdens: tijd zoals hij ziet als een soort investering. Steenbok-mannen kunnen erg kieskeurig en kieskeurig zijn in hun smaak en voorkeuren. Hij zal zijn relatie altijd koesteren.

Romantiek
Mannen van Steenbok gaan volledig open de diepte van intimiteit alleen voor zijn juiste partner. hij is een emotionele maar houdt er niet van om al zijn gevoelens te onthullen.

Gezondheid
Steenbok-man zorgt uitstekend voor zijn persoonlijke gezondheid met de juiste lichaamsbeweging en voeding. Hij loopt overal met een volledig vertrouwen en trekt natuurlijk mensen om hem heen.

Carrière
Met goed hard werk kunnen Steenbok-mannen uitblinken als , leraar, landontwikkelaar, financieel analist, investeringen . Ze kunnen ook uitstekend poker maken.

Ik wil over andere sterrenbeelden lezen - Klik

Bekijk de compatibiliteitshoroscoop van het Steenbok-huwelijk Hier..

Ben je op zoek naar een verhoging in Carrière? Bekijk de Carrièrehoroscoop van Steenbok Hier..