pond man

 Man

Weegschaal Man staat bekend om zijn gerechtigheid, gelijkheid en partnerschap. Hij is sterk tegen conflicten en houdt van stilte en vrede. Hij is constant op zoek balans en harmonie. Weegschaalmannen zijn buitengewone debaters en doen dit graag met een diepe eerlijkheid door dingen perfect af te wegen. Hij neemt afgewogen beslissingen, rekening houdend met alle mogelijke aspecten.

Liefde, seks en relaties
Weegschaal Man houdt ervan om binnen te zijn en speel nooit spelletjes in relaties. Seks is volgens Weegschaal Mannen geven en ontvangen. maakt hem compleet en zijn best om het lang te bewaren.

Weegschaal mannen begrijpen
Weegschaal Mannen hebben een perfecte balans tussen orde en eerlijkheid nodig in zijn leven. Hij is evenwichtig in argumenten. Hij is charmant en knap en laat de hoofden draaien waar hij ook is.

Geld
Weegschaal Man voelt zich meer aangetrokken tot fijnere dingen, zelfs als het voor hem niet nodig is. Hij plant een veilige toekomst door zowel kortetermijn- als investeringen.

Mode
Weegschaal Man voelt zich sterk aangetrokken tot grijs en blauw. Hij is erg goed trendy kleding dragen. Weegschaalmannen houden van gouden manchetknopen, diamanten ringen en stijlvolle horloges, zelfs zonder voldoende geld.

Verhoudingen
Weegschaal Mannen zijn extreem gevoelig voor de gevoelens en behoeften van zijn partners. Hij is een optimistische persoonlijkheid en goed in ieder mens. is erg beroemd om zijn extraverte en charmante persoonlijkheid.

Romantiek
Weegschaal Mannen zijn toegewijd aan hun partners. Hij houdt altijd het plezier van zijn partner ruim voor dat van hem. , hij is een geweldig persoon om mee om te gaan.

Gezondheid
Weegschaal Mannen houdt ervan om te hebben . Later in zijn leven kan hij rugpijnproblemen krijgen. Hij kan er alles aan doen om zijn rugblessure tot een minimum te beperken.

Carrière
Weegschaal Man kan spelen net zo door het moreel van zijn medespelers op te krikken. Maar hij is misschien geen groot leider. Hij is ook geschikt binnenhuisarchitecten, , tuinarchitect, bemiddelaar, maatschappelijk werker, bankier en advocaat.

Bekijk Libra Seksuele & Intimiteit compatibiliteit - Hier

Hoe gelukkig ben jij? Bekijk Weegschaal Lucky/Unlucky Horoscoop Hier..

Ik wil over andere sterrenbeelden lezen - Klik