Over Weegschaal

 Over Weegschaal

Dit is het zevende teken van de dierenriem, dat wordt geregeerd door de planeet Venus. Mensen die in dit teken geboren zijn, zijn over het algemeen lang, atletisch en sterk. Ze hebben een charmante persoonlijkheid, een lieve glimlach en aantrekkelijke ogen. Venus de heerser maakt Weegschaal zeer gereserveerd, volgzaam, gevoelig en bezittelijk. Omdat het een luchtig teken is, zal een Weegschaal de neiging hebben om zeer te zijn fantasierijke, aangename, hoffelijke, creatieve en elegante persoon. Zij zijn nuchtere mensen die niet snel in hete discussies komen. Als ze boos worden, is de woede van korte duur en worden ze heel kalm spoedig. Het zijn modieuze en trendy mensen, die graag rijkelijk uitgeven op nieuwe kleding, sieraden en parfums.

De opvallende kenmerken van Weegschalen zijn hun bereidheid om te helpen die in nood. Ze bieden vrijwillig financiële, morele en psychologische steun aan degenen die ze verzorgen. Ze zijn ook erg sociaal en breng graag tijd en middelen door met dierbaren. Venus maakt ook Weegschalen zeer creatief. Ze zullen eerst traditionele methoden proberen, maar als gewenste resultaten mislukken, zullen ze nieuwe methoden proberen om succes te behalen. Net zo Weegschalen zijn eenvoudige, nobele en welwillende mensen, ze worden vaak voor de gek gehouden Heel makkelijk. Ze moeten hun medewerkers zeer zorgvuldig kiezen. Weegschalen hebben een uitstekende overtuigingskracht. Ze zijn goed in het uiten zichzelf over alle aspecten van het leven, en de mensen om hen heen moeten onderschrijven hun uitspraken genereus.

Een favoriete klacht van een Weegschaal is: 'Het is niet eerlijk dat hij moet behandelen' ik vind dat leuk, ik heb tenslotte zoveel voor hem gedaan!' Natuurlijk, de andere persoon is misschien gewoon niet in staat om zijn dankbaarheid te uiten in de manier waarop de Weegschaal zou willen, maar de Weegschaal zou vinden dat moeilijk te accepteren. Een permanente emotionele relatie moet op een wederzijdse basis. Het moet een relatie van geven en nemen zijn als de Weegschaal moet gelukkig worden gehouden.

Een Weegschaal vermijdt ruzies en confrontaties. Besluiteloosheid markeert hun persoonlijkheid en is hun grootste fout. 'Men moet afwachten en zien wat' gebeurt' zeggen ze en ze zullen wachten, beslissingen even lang uitstellen als mogelijk. Ze hebben de reputatie lui te zijn. Vaak zijn Weegschalen: niet zo zacht als ze lijken. Ze zijn vrij enthousiast om te bereiken wat ze willen, maar ze kunnen lui lijken vanwege besluiteloosheid. Zij mogen neem een ​​pose aan van charmante inactiviteit. Dit kan gewoon een pauze zijn tussen de ene activiteit en de volgende of kan een weloverwogen beslissing zijn. De Weegschaal is misschien besluiteloos, maar als ze besluiten dat ze willen iets, ze krijgen het over het algemeen, op de een of andere manier. Ze maken uitstekende gastheer. Hun huizen zijn comfortabel en gasten vinden de sfeer ontspannen.

Hoewel Weegschalen een goede financiële positie hebben, zijn ze over het algemeen verkwister. Weegschalen zijn goede metgezellen omdat ze oprecht en eerlijk zijn en zeer zorgzaam.

Als de heersende planeet Venus op enigerlei wijze in zijn geboortehoroscoop wordt getroffen, zou dit totaal negatieve resultaten opleveren.

Bekijk de kenmerken van de Weegschaalman: Karakter eigenschappen

Bekijk Libra Seksuele & Intimiteit compatibiliteit - Hier

Wil lezen over andere sterrenbeelden - Klik