Over Tweelingen

 Over Tweelingen

Dit is het derde en luchtige teken van de dierenriem, dat wordt beïnvloed door: de planeet Mercurius. Mensen die in dit teken geboren zijn, zijn lang, rechtop en hebben lange handen en dunne benen, scherpe en lange neus. Over het algemeen hebben ze tarweachtige teint. Ze staan ​​bekend om hun snelle humor en intelligentie. Ze zijn zorgeloos en joviaal van aard. Ze zijn zeer enthousiast en ondernemend. Ze hebben een lovenswaardig geheugen en macht grijpen. Ze zijn actief en opgewekt, maar kunnen soms veel goeds verliezen kansen vanwege hun terughoudend en kieskeurig karakter. Ze zijn heel erg diplomatieke mensen. Ze hebben een groot gevoel voor timing en kunnen vermijden ongunstige situaties. Ze denken dat ze altijd gelijk hebben en nooit van gedachten veranderen tot de volgende keer dat de ruzie begint, wanneer ze zullen een standpunt innemen dat lijnrecht tegenover hun eerdere staat en zelfs ontkennen ooit lucht te hebben gegeven aan hun eerdere meningen. Dit zal verbijsteren en hun tegenstanders woedend maken in argumenten.

Soms is hun gedrag erg moeilijk te begrijpen. geboren mensen in dit teken zijn uitstekende communicators en staan ​​bekend om hun geschriften en oratorische vaardigheden. Ze hebben een aanhoudende drang om communiceren met anderen en mensen bereiken. Hoe meer intellectueel Tweelingen, in hun zoektocht om mensen te imponeren met hun meningen en meningen over verschillende onderwerpen, zal voortdurend naar de pers schrijven, lezingen geven, verschijnen op tv-discussies, het toespreken van vergaderingen.Omdat Tweelingen een tweevoudig teken zijn, is dualiteit een belangrijk onderdeel van hun aard, en het zou onverstandig zijn om enige poging te doen om het te verbergen. Ze hebben afwisseling nodig en veranderen, omdat ze snel verveeld raken door eentonigheid. Voor hen, consistentie is geen deugd.

Ze moeten oppassen dat ze hun gevoelige en sterk gespannen zenuwstelsel, dat onder druk kan bezwijken. Mensen van wie het teken of Mercurius is aangetast in de geboortehoroscoop, ontwikkelen negatieve eigenschappen. Leugens, bedrog, inconsistentie, oppervlakkigheid en onbetrouwbaarheid markeren hun persoonlijkheden. Als ze hun negatieve kunnen beteugelen eigenschappen als rusteloosheid, ongeduld, inconsistentie en dubbele natuur dan hun succes in het leven zou opmerkelijk zijn.Bekijk de kenmerken van Gemini Man: Karakter eigenschappenBekijk Gemini Seksuele & Intimiteit compatibiliteit - Hier

Gemini Love, Gemini Career, Gemini Health, Gemini Astrologie. over Tweelingen, Tweelingen astrologie, Tweelingen horoscoop, Tweelingen compatibiliteit, Tweelingen liefdeshoroscoop, Tweelingen zonneteken persoonlijkheid, Tweelingen sterrenbeeld, Tweelingen horoscoop 2020. Astroloog, Numeroloog, Vastu. Weet over Gemini SunSign. Alles over Tweelingen. Tweeling verliefd, huwelijk. Tweelingen carrière. Tweelingen gezondheid. Gemini-compatibiliteit. Tweelingen online.