Over Stier

 Over Stier

Venus heerst over dit aardse en vaste teken van de dierenriem. mensen geboren in dit teken zijn van gemiddelde gestalte. Ze zijn mollig en gespierd. Zij hebben meestal een breed voorhoofd, een prominente nek, donker haar en zijn over het algemeen lichte huidskleur. Ze zijn erg goedhartig, genereus, zeer ambitieuze, praktische, betrouwbare en artistieke mensen. Bij de tegelijkertijd zijn ze materialistisch en staan ​​ze bekend om hun nuchtere nadering. Begiftigd met een goede persoonlijkheid, hebben ze enorm veel geduld en enorme wilskracht.

Ze zijn altijd vrolijk en lachend en ze zijn opmerkelijk in hun genegenheid en zorg voor anderen tonen. Ze houden van schoonheid en mooie dingen. Ze reizen graag naar verre oorden. Muziek, kunst en artistieke bezigheden zouden hun beste dieet kunnen zijn. Over het algemeen zijn ze eenvoudig, eerlijke en betrouwbare personen, maar soms zijn ze zo diplomatiek dat... het wordt heel moeilijk om ze te begrijpen. Ze hebben geluk in hun carrières en genieten van een goede status en gezag op hun werkplek.

Bekijk Taurus Man-kenmerken: Karakter eigenschappen...

Ze verwerven meestal goede rijkdom en genieten van alle gemakken van het leven. Hun feitelijke benadering van het leven, gekoppeld aan geduld, brengt hen merkbare resultaten. Ze houden van luxe en ornamenten, die niet alleen mooi maar ook duur moet zijn. Ze hebben een diepe inzicht en hun intuïtieve kracht is behoorlijk sterk. Interessant is dat de dromen die ze zien, hebben soms een significante betekenis.

Als het teken of Venus wordt aangetast in de geboortehoroscoop, is de persoon ontwikkelt negatieve eigenschappen. Als ze naar de negatieve kant kijken, kunnen ze ook heel koppig, lui, bevooroordeeld en zeer bezitterig worden. Bij keer verliezen ze goede kansen door hun koppigheid en stijfheid. Men moet dergelijke tendensen beteugelen om hoge posities te bereiken in leven. Ze hebben meestal een goede financiële status en hun echtgenoten zijn zeer coöperatief en ondersteunend.

Bekijk Taurus Seksuele & Intimiteit compatibiliteit - Hier

Stierliefde, Stiercarrière, Stiergezondheid, Stierastrologie. over Stier, Stier astrologie, Stier horoscoop, Stier compatibiliteit, Stier liefdeshoroscoop, Stier zonneteken persoonlijkheid, Stier sterrenbeeld, Stier horoscoop 2020. Astroloog, Numeroloog, Vastu. Weet over Taurus SunSign. Alles over Stier. Stier verliefd, huwelijk. Stier carrière. Stier gezondheid. Taurus-compatibiliteit. Stier online.