Over Steenbok

 Over Steenbok

Steenbok is het tiende teken van de dierenriem. Het wordt beïnvloed door de planeet Saturnus. Mensen die in dit teken geboren zijn, zijn over het algemeen slank, lang, met lange neus en grof haar. Hun gezicht en ogen zijn vrij boeiend en indrukwekkend. Ze vinden het heerlijk om altijd gewaardeerd te worden. Ze zijn praktisch, verstandig, voorzichtig, ambitieus, energiek en optimistisch. Ze zijn in staat om ingewikkelde en risicovolle taken uit te voeren met: volledige bepaling, mits ze zeker zijn van de resultaten. Ze hebben een analytisch, scherp, breed, filosofisch maar ook verdacht verstand. Ze zijn gereserveerd maar vriendelijk en oprecht van aard en genieten enorm respect in hun kring.

Mannen en vrouwen in Steenbok zijn sluw en bezitten opmerkelijke zaken gevoel. Ze zullen waarschijnlijk succes behalen met hun eigen inspanningen en toewijding. Ze zijn heel oprecht en toegewijd aan hun werk. Zij zijn onzorgvuldig over hun gezondheid. Ze kunnen lijden vanwege hun onzorgvuldigheid ten aanzien van de gezondheid en familiezaken.

Ze zijn zeer calculatief en zakelijk. Een vrouw van Steenbok zal sta altijd achter haar man en help hem hoog te stijgen in de sociale en financiële ladder. Geboren in Steenbok hebben een geweldig gevoel voor humor, dat kunnen ze vrolijken een feestje op met hun geestige praatjes. In wezen zijn het mensen van weinig woorden, maar hun korte uitspraken kunnen erg grappig zijn.

Geboren Steenbok is vriendelijk, betrouwbaar en betrouwbaar. Ze hebben wel enkele goede vrienden, maar in hun hart voelen ze zich meestal eenzaam. Breed sprekend, een geboren Steenbok is een op zichzelf staand en tevreden persoon. Aangezien het grootste deel van hun energie is gericht op hun carrière en prestige, ze hebben misschien de neiging om enkele van de fijnere aspecten van het leven te missen, maar alleen in extreme gevallen.

Ze zijn onafhankelijk en verdienen knappe rijkdom, hoewel na veel van strijd. Als de planeet Saturnus goed is geplaatst of het teken vrij is van kwellingen genieten de Steenbokken autoriteit, bevelen, respect en lonende functies.

Als het teken of de planeet Saturnus in de geboortehoroscoop werd aangetast, resultaten zouden tegengesteld zijn aan de bovengenoemde kwaliteiten. Ze hebben de neiging om wees pessimistisch, achterdochtig, haatdragend, koppig en egocentrisch. Somberheid, eenzaamheid, wanhoop, teleurstellingen en gevoel van onzekerheid en depressies markeren ook hun persoonlijkheid en deze dingen kan slapeloosheid, spijsverteringsstoornissen, bloeddruk, diabetes veroorzaken en soms melancholiek.

Bekijk de kenmerken van Steenbok Man: Karakter eigenschappen

Uitchecken Steenbok Compatibiliteit met seksuele en intimiteit - Hier

Wil lezen over andere sterrenbeelden - Klik