Over Schorpioen

 Over Schorpioen

Schorpioen is het achtste teken van de dierenriem en wordt beïnvloed door de planeet Mars. Schorpioen is meestal lang, zeer gespierd, heeft een bevelhebber uitstraling en een uitstekende persoonlijkheid. De dominante Mars maakt Schorpioen zeer onafhankelijk, verantwoordelijk, stoutmoedig, moedig, waardig, assertief en energiek. Omdat Schorpioen een waterig teken is, heeft het een creatieve geest en scherp geheugen.

Ze kennen misschien hun vaardigheden niet, maar in grote groepen zal een Schorpioen dat wel doen gemakkelijk anderen te slim af. Ze hebben een sterke wilskracht en zijn zeer gemotiveerde mensen. Ze zullen niet in vrede rusten voordat ze hun werk hebben voltooid in hand. Schorpioen heeft de neiging om een ​​actieve geest te hebben die altijd op zoek is naar nieuwe ideeën. Ze zijn een ontdekkingsreiziger van nieuwe intelligente horizonten. Zij hebben groot uithoudingsvermogen en ga geen uitdaging uit de weg. Ze zijn altijd bereid om risico's te nemen tegenover het onbekende. De sterke Mars ook als zijn nadelig effect, omdat het Scorpios zeer opvliegend maakt. Ze zullen heel gemakkelijk geïrriteerd raken en zich snel en overhaast gedragen soms onvoorspelbaar. Over het algemeen heeft Schorpioen geluk als het gaat om financiën.

Ze kunnen winst verwachten op het meest onverwachte front. speculatie zal brengen ze steevast winst. Schorpioen heeft een scherp natuurlijk instinct; daar eerste indruk over anderen is meestal correct. Schorpioenen hebben geweldige magnetisme. Ze worden gemakkelijk aangetrokken tot het andere geslacht. Als een minnaar, Schorpioen heeft de neiging om zeer gepassioneerd en intens te zijn. Ze vinden het leuk om hun partners van alle mogelijke gemakken voorzien en de relatie vrolijk en opgewekt, maar ze worden wel humeurig en grillig, wat een gezonde relatie zou kunnen verstoren.

The Scorpion is gepassioneerd over alles wat ze doen, of het nu gaat om werk, spelen of politiek. Een eigenaardige intensiteit doordringt hun geheel persoonlijkheid, waardoor ze een extreem sterk gevoel van doel in het leven krijgen, en een vastberadenheid om niets halfslachtig te doen.

Ze kunnen erg jaloers zijn, niet alleen in de liefde, maar ook in andere sferen van leven ook. Wie een functie bekleedt waar de Schorpioen recht op heeft zullen een hekel hebben, en dan kunnen ze zelfs hun toevlucht nemen tot een soort van slachtofferschap of zelfs wreedheid. Hun enorme krachtige energie geeft hen een diep inzicht in alles wat mensen niet kunnen begrijpen gemakkelijk. Als deze energie op de juiste manier wordt gebruikt, kan het de Schorpioen grote kwaliteiten van uithoudingsvermogen. Ze zullen tegen alle verwachtingen in strijden om te winnen - soms tot het punt dat ze anderen in het proces vertrappen.

Wanneer ze zich realiseren dat de dingen saai zijn geworden, is een Schorpioen dat misschien niet vinden het moeilijk om een ​​nieuwe cursus te charteren. Ze kunnen, om onduidelijke redenen aan anderen, vernietig wat ze hadden gebouwd en begin helemaal opnieuw.

Schorpioenen hebben een groot persoonlijk aantrekkingskracht. Er is altijd wel iets spannend, dynamisch en fascinerend over hen. Een element van mysterie omringt hen. In het gezelschap van een Schorpioen kunnen anderen de trillingen voelen van een vulkaan die elk moment kan uitbarsten. Als de heersende planeet Mars draagt ​​slechte aspecten met zich mee of is slecht of slecht geplaatst in degenen kerstkaart zouden de effecten de negatieve trillingen weerspiegelen.

Bekijk de kenmerken van de Schorpioenman: Karakter eigenschappen

Bekijk Schorpioen Seksuele & Intimiteit compatibiliteit - Hier

Ik wil over andere sterrenbeelden lezen - Klik