Over Leo

 Over Leo

Leeuw, het vijfde teken van de dierenriem, is het centrale teken van het vurige drievoud. Geregeerd door Sun, is er niets ingewikkelds aan Leo - ze zijn de koning, de baas en de leider. Ze weten dat ze ver zijn beter in het organiseren van ieders leven dan ze in staat zijn. En als ze het accepteren, komt alles goed. Ze zijn aanhankelijk, enthousiaste, vrolijke en optimistische mensen. Hun missie is om 'te brengen' de zonneschijn in andermans leven'.

Het is een waardevolle kwaliteit en ze mogen het niet verwaarlozen. Verrassend genoeg, ze zijn vaak gevoelig en raken heel gemakkelijk gewond. Niet dat ze dat zullen doen demonstreer het. Als ze onrechtvaardig worden behandeld, zullen ze geweldig zijn grootmoedigheid. Maar als ze echt boos worden, gaan ze er vol voor vorstelijke daad tegelijk. Ze zullen 'de troon bestijgen' en het in no . duidelijk maken onzekere termen dat de brutale dwaas die stom genoeg is geweest om beschouwt zichzelf als gelijk, stapt terug naar zijn 'juiste plaats'.Wat ook de achtergrond van de persoon is, een Leeuw heeft altijd een koninkrijk van een soort. Ze hebben een uitgesproken flair voor drama. Ze kunnen creëer scènes om in het middelpunt van de belangstelling te staan. hun theatrale geest reflecteert ook op een positieve en levendige manier - door zich prachtig te kleden, dingen op een grote manier doen, uitstapjes organiseren en helemaal maken zeker dat ze het beste van alles krijgen - en ook het beste bieden ze kunnen voor anderen. Ze zijn extravagant; geld glipt door hun vingers. Ze zijn niet alleen bedreven in het organiseren van andere mensen, ze zijn zelf harde werkers en kunnen het goede voorbeeld geven.

Mensen die in dit teken zijn geboren, hebben duidelijke fouten. Ze kunnen onverdraagzaam zijn, pompeus en te dogmatisch. Een Leeuw moet er een gewoonte van maken om opnieuw te beoordelen hun mening zo vaak mogelijk. Ze moeten proberen gebruik te maken van de natuurlijke, spontane, hartelijke charme, die ze ongetwijfeld bezitten.

Bekijk Leo Man-kenmerken: Karakter eigenschappenBekijk Leo Sexual & Intimacy-compatibiliteit - Hier