Over kanker

 Over kanker

Dit is het vierde teken van de dierenriem en het eerste teken van het water tripliciteit, die wordt beïnvloed en bestuurd door de planeet Maan. Zijn beweeglijk, vrouwelijk en een vruchtbaar teken. Mensen geboren in dit teken meestal hebben een groot bovenlichaam, slanke ledematen, een breed gezicht en donkerbruin haar. Ze hebben een lichte huidskleur en hebben aantrekkelijke eigenschappen. Ze zijn redelijk onstuimig, bevelend, dominerend, aardig, minzaam, behulpzaam, over gevoelig, attent en zeer attent. Ze zijn betrouwbaar, oprechte, toegewijde, verantwoordelijke en vastberaden individuen. Zij zijn snel van begrip. Soms worden ze ook humeurig en agressief. Ze kunnen wees ook, zonder goede reden, slecht gehumeurd, kortaf en pittig tegen iemand soms.

Mensen vinden het soms moeilijk om ze te begrijpen, omdat ze soms zijn bereid om geduldig en sympathiek naar hun problemen te luisteren en zelfs hun best doen om hen te helpen, maar een andere keer kunnen ze wees ook onvermurwbaar, ongeduldig en hard tegen dezelfde persoon.

Vaak romantiseren ze het verleden en gaan ze op nostalgische tripjes en praten ze over de 'goede oude tijd'. Ze kunnen heel gemakkelijk in het verleden leven. Zij moet altijd onthouden dat de tijd blijft veranderen en dat ze moeten veranderen overeenkomstig.

Ze hebben meer vastberadenheid en uithoudingsvermogen dan enig ander teken. Zij zal een door hen gestart project altijd tot zijn logische conclusie brengen en laat het niet halverwege. Ze zullen altijd vasthouden aan persoonlijke relaties en zullen genieten van het commando op hun werkplek. Zij doen niet houden van inmenging in hun werk en tolereren geen kritiek. Ze zullen enorm veel respect genieten in de samenleving. Ze zijn zeer getalenteerd en zullen het opmerkelijk goed doen als ze kansen krijgen.

Aangetaste maan of het teken zou negatieve eigenschappen ontwikkelen.

Bekijk de kenmerken van de kankerman: Karakter eigenschappen

Bekijk de compatibiliteit van Kanker Seksuele & Intimiteit - Hier