Over Boogschutter

 Over Boogschutter

Boogschutter is het negende teken van de dierenriem, dat wordt geregeerd door de planeet Jupiter. Mensen die onder dit teken geboren zijn, hebben een lichte huidskleur, sierlijke looks, indrukwekkende ogen, groot voorhoofd en charmant persoonlijkheid. Het is een vurig teken; daarom hebben degenen die geboren zijn de neiging om stoutmoedig te zijn, moedig en zeer gedurfd. Ze zijn positief, onverschrokken en ambitieus mensen. Ze zullen niet trillen in ongunstige omstandigheden en hebben de kracht om strijd met vastberadenheid en overtuiging.Ze hebben veel kennis, maar leren minder uit boeken en meer tijdens de dagelijkse interactie met mensen. Jupiter de heerser maakt ze zeer ruimdenkend, sterk en levendig. Ze hebben veel interesse in sport en buitenactiviteiten. Ze zijn actief en altijd in beweging. Hun hart en geest is altijd op zoek naar nieuwe ervaringen. Ze altijd geven de voorkeur aan het leven om zich heen en lopen weg van eenzaamheid en isolement. Geboren Boogschutter is zeer welbespraakt en een prima spreker in het openbaar; zij weet hoe je ideeën op andere mensen kunt overbrengen.

Ze zijn indrukwekkend, betrouwbaar en positief, maar ze missen tact en diplomatie en waardoor ze veel goede kansen verliezen in hun leven. Het zijn geweldige leraren, coaches of goeroes. Politiek, onderzoek en verkoop kunnen ook voor hen interessant zijn. Ze zijn zeer creatief en ze drukken hun artistieke talenten graag uit in hun dagelijkse bezigheden leven. Omdat ze heel hard werken, gaan ze verantwoordelijkheden nooit uit de weg en als ze aan het ontspannen zijn, verwennen ze zichzelf echt met luxe en comfort. Ze hebben een grote sociale kring en zijn attent en aangename gastheer. Ze houden ervan om anderen uit te geven en te entertainen.Ze zijn geweldige leerlingen en leren meer van hun fouten dan mensen van enig ander teken. Een Boogschutter kan in zijn jeugd onvoorzichtig zijn, snelle auto's rijden, weinig aandacht besteden aan veiligheid, maar zodra hij een fout, hij zal het nooit herhalen. Hoewel zijn vreugde in persoonlijke vrijheid verlaat hem nooit, hij zal er uiteindelijk volledig gebruik van kunnen maken formidabel intellectueel potentieel, serieus studeren, misschien filosofische onderwerpen. Hij zal vooral genieten van het verkennen van onderwerpen hem onbekend. Hij slaat kennis op en zet die later goed in. Hij stelt zijn eigen normen. Hij zal zijn blik richten op een doel, dat misschien... buiten hem lijken, maar zodra het goed binnen handbereik is, zou hij zijn kijk verder hoger en word enthousiast om een ​​nieuw project te starten voordat hij voltooit de hand.

Hij wil zich altijd vrij voelen. Hij kan niet tegen het gevoel van claustrofobie, fysiek of emotioneel. Zijn verlangen om de onbekend kan zowel fysiek als intellectueel zijn. Zijn leven moet altijd een uitdagingselement hebben. Het is niet ongebruikelijk dat hij zich vasthoudt twee banen tegelijk. Terwijl hij zich overgeeft aan veel intellectuele bewegen, moet hij ook behoorlijk aan lichaamsbeweging doen. Moe worden betekent dat hij zich verveelt en een verandering nodig heeft. Hij moet maken inspanningen om deze onrust onder controle te houden, omdat het anders zal hemzelf en zijn partner veel verdriet bezorgen.Bekijk de kenmerken van de Boogschutterman: Karakter eigenschappen

Uitchecken Boogschutter Compatibiliteit met seksuele en intimiteit - Hier

Ik wil over andere sterrenbeelden lezen - Klik