Ontbrekende nummers

Zo vaak ontkennen we het consumeren van een bepaald gerecht omdat het een bepaald kruid mist dat de algehele standaardsmaak beïnvloedt. Het lijkt zo vreemd dat een snufje kruiden de smaak van voedsel kan verbeteren of bederven. Mensen zijn ook zoals deze gerechten; Zoals de gerechten zout, kurkuma, kruiden enz. nodig hebben, hebben we initiatief, samenwerking, oordeelsvermogen en andere kwaliteiten nodig om in evenwicht te zijn en de wedloop van het leven te winnen.

Het is duidelijk door artikelen van meester-numerologie te lezen dat getallen kwaliteiten vertegenwoordigen. Sommige komen vaker voor in onze naam en geboortedatum en andere komen misschien niet één keer voor. Getallen die in onze namen ontbreken, staan ​​bekend als ontbrekende getallen of we kunnen zeggen dat dit karmische lessen zijn of de kwaliteiten waaraan we moeten werken voor betere resultaten in ons leven.
Hoe het ontbrekende nummer te berekenen??

  1. Schrijf je volledige naam en geboortedatum.

Bijvoorbeeld                                                    Geboortedatum
S – 1                                                                21 – 3 – 1982            =           8
H – 8
R – 9
E - 5
Y-7
A – 1

G – 7
In – 3
P – 7
T - 2
A – 1

Nu ontbreken in dit geval 4 en 6 volledig, dit betekent dat: vindt het moeilijk om hard te werken en huishoudelijke verantwoordelijkheid op zich te nemen, maar 8 als levenspad moet haar zwakke schakel van 4 en 6 compenseren, aangezien 8 verantwoordelijk en hardwerkend is. ze moet er nog aan werken om meer volhardend en verantwoordelijk te worden.

INTERPRETATIE VAN ONTBREKENDE NUMMERS

EEN -
Als nummer één ontbreekt, ontbreekt het aan initiatief, wil en vastberadenheid. Hij zou moeten leren om meer zelfvertrouwen te hebben zijn oordeel en moet zijn individualiteit vertrouwen.

Twee -
Nummer twee in een grafiek maakt het moeilijk voor een persoon om samen te werken en te werken als een teamlid. Gebrek aan twee kan creëren omdat we allemaal van elkaar afhankelijk zijn, maar dit kan worden gecompenseerd als er 3, 6 en 9 in de grafiek staan.

Drie -
Het leven zal hem situaties bieden waarin hij optimistischer, creatiever en fantasierijker moet zijn. Het is belangrijk om optimistisch te zijn en jezelf beter uit te drukken om je stempel op sommige gebieden van het leven te drukken.

vier -
Iemand zonder 4's in de grafiek zal praktische aspecten van problemen moeten leren. zal het moeilijk vinden om hard te werken en de natuur vraagt ​​hetzelfde van hem. Een tekort van 4 kan worden gecompenseerd door 8-en in de grafiek.

Vijf -
Verandering is het enige constante in het leven. Als er vijf in uw grafiek ontbreken, is het belangrijk dat u leert flexibeler en aanpasbaarder te zijn. Het leven geeft je ervaar elk moment en je moet dienovereenkomstig veranderen voor je eigen verbetering.

Zes -
Het ontbreken van zes maakt een persoon onverantwoordelijk en iemand die plichten schuwt. Omstandigheden geven je de kans om te leren verantwoordelijkheden te nemen. Het lijkt misschien een last voor je, maar als je het accepteert, krijg je van bestellen.

zeven –
Je wantrouwt je eigen talenten. Je moet je specialiseren in een bepaald gebied, omdat je de dingen dieper moet begrijpen dan dat je ze begrijpt niveau. Wees meer onderzoeksgericht.

Acht -
Geen achten in je hebt geen oordeel en bent slecht in het omgaan met geld. Het is belangrijk dat u leert omgaan met financiën, anders kunnen er financiële problemen ontstaan.

Negen -
Negen maakt iemand zorgzaam, onzelfzuchtig en begripvol. Het ontbreken van deze eigenschappen kan problemen veroorzaken in zowel uw persoonlijke als professionele leven. Er is behoefte om meer medelevend en aardig voor anderen te zijn.

Het is voor ieder van ons belangrijk om de eigenschappen van het ontbrekende getal in onze kaart in te prenten door een langzame en geleidelijke ontwikkeling. Het ontbreken van een bepaald aantal is een zwakke schakel die, indien begrepen en bewerkt, onze grootste kracht kan worden.