onderscheidingen

Prestaties van Prem Kumar Sharma

Chief Minister van Punjab (Capt. Amarinder Singh) uitgenodigd Sharma om zijn zegen te vragen op 27 februari 2002 voordat hij de eed aflegt bij de gunstige gelegenheid van de eedceremonie.


Bekroond met de prestigieuze Rashtriya Jyotish Shiromani Award op 30 augustus 2002 in Hotel Taj Palace, New Delhi. Door All India Achievers Conference voor zijn uitstekende bijdrage op het gebied van astrologie.

In maart 1997 gepromoveerd aan de 'The Open International University for complementaire geneesmiddelen' (registratienummer 03.97,1316T)

Bekroond Secular India Harmony Award-2001 door Hon'ble Chief Minister van NCT van Delhi mevrouw Sheila Dikshit op 8 maart 2003 voor zijn uitstekende bijdrage in United Children's Movement-Delhi.

Bekroond met de prestigieuze Gem of India 2001 Award, door All India Achievers Conference - New Delhi voor zijn unieke bijdrage op het gebied van astrologie.

Bekroond met de prestigieuze Rashtriya Rattan Award- 2002, door All India Achievers Conference - New Delhi voor zijn uitstekende bijdrage op het gebied van astrologie.

Bekroond met de prestigieuze Pride of India Award- 2002, door All India Achievers Conference - New Delhi voor zijn lovenswaardige bijdrage op het gebied van astrologie.

Bekroond met Best Vaastu Consultant Award door All India Achievers Conference - New Delhi op 21 augustus 2008 voor zijn opmerkelijke prestaties op het gebied van Vaastu.

Bekroond met de Jyotish Gaurav door Akhil Bhartiya Jyotish Sammelan, Chandigarh.

Bekroond met de Jyotish Brahaspati door Akhil Bhartiya Jyotish Sammelan, Nabha (Pb.).

Erkenning uitgereikt tijdens de derde All India Astrologen Conference, georganiseerd door het International Institute of Astrology and Occultism, gesponsord door Future Point (P) Ltd.

Dr. Prem Kumar Sharma werd op 9 februari 2002 door 'Rediff.com' in de top 5 van astrologen van India gerekend.

Sharma werd door www.topofeverything.com on Jan 11, 2003 beoordeeld als een van de tien beste astrologen ter wereld.

beste astroloog in India, beste astroloog in Mumbai, beste astroloog in Pune, beroemde astroloog in Mumbai, beroemde astroloog in Mumbai, Lal kitab astroloog in Mumbai, Vedische astroloog in Mumbai, Populaire astroloog in Mumbai, Astroloog bij mij in de buurt, Beste vedische astroloog in Pune , Astroloog in Mumbai