Naam Nummers

Heb je er ooit over nagedacht? van getallen in ons leven? Is het niet heel eenvoudig om de winst of het verlies van een bedrijf te berekenen, het aantal mensen dat in een land woont, we scoren op examens? Dankzij getallen als 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 en hun verschillende combinaties (25, 76 en 89). Verbergen cijfers je toekomst of volgen sommige nummers je?? Willen ze iets tegen je zeggen? van getallen heeft veel geweldige mensen uit alle lagen van de bevolking, zoals Augustinus, Newton en Pythagoras, gefascineerd om hun verborgen betekenis te ontvouwen.
Alle cijfers zeggen iets; het kan worden waargenomen in waar veel nummers op een mysterieuze manier vaak zijn verschenen. Deze getallen hebben verborgen betekenissen die gewoonlijk door de toevallige lezer worden genegeerd, maar iemand met een diepere spirituele kennis kan de waarde van deze getallen begrijpen door ze uitvoerig te bestuderen.
Het belang van getallen in de Indiase astrologie is ons goed bekend. Het concept dat getallen ons volgen, blijkt uit het volgende voorbeeld:
(Raadpleeg de onderstaande tabel voor numerieke waarden van alfabetten)
Numerieke waarden voor alfabetten: -

1

twee

3

4

5

6

7

8

9

EEN

B

C

D

EN

F

G

H

l

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

IN

IN

In

X

Y

VAN

Laten we dit uitleggen; Bekijk de volgende voorbeelden en associeer de alfabetten met de getallen en tel ze op om het totale aantal te vinden.
India totalen tot = (9+5+4+9+1) = 28=1
Toonaangevende politieke partijen zoals
Congrestotalen tot = (3+6+5+7+9+5+1+1) =37 =1
En
Hetzelfde is het geval met BJP = (2+1+7) = 10=1
Een ander voorbeeld van dit type kan worden waargenomen in het geval van Amerika toen het onafhankelijk werd, het 13 staten had, de aankondigingsbrief werd ondertekend door 13 mensen en de vlag heeft 13 strepen.
Elk nummer heeft zijn eigen belang in ons leven, zoals Supreme Power, d.w.z. God is 1 en slechts 1.
Er zijn 2 ervaringen: geluk en verdriet, waar en onwaar, dag en nacht. Er zijn drie zijden van een piramide die positieve energie aan de aarde levert. Er zijn 4 seizoenen (zomer, herfst, winter en lente), 5 zintuigen in lichaam (aanraken, ruiken, voelen, horen, proeven), 7 wereldwonderen of de in , 8 planeten in ons universum en 9 maanden nodig om een ​​kind te baren.
In elk nummer heeft zijn eigen betekenis

EEN

1

Individualiteit en kracht

TWEE

twee

Samenwerking als het buigt als het buigt

DRIE

3

Zijn rondingen zeggen dat ik creatief ben

VOOR

4

Nuchtere en consistente bouwer

VIJF

5

Ik ben flexibel en sta open voor nieuwe ideeën

ZES

6

Zwanger van liefde en verantwoordelijk

ZEVEN

7

Zegt dat ik een ben zal je de weg wijzen naar onontdekte dingen

ACHT

8

Twee cirkels zeggen dat ik balans ben tussen materiële en spirituele wereld

NEGEN

9

Ik ben boven jou uitgestegen en de mijne, het gaat niet om mij, mijn familie, mijn geld, het gaat om ons, de hele wereld is mijn familie.

Een numeroloog moet werken aan verschillende numerologische waarden die zijn afgeleid van uw geboortedatum en naam zoals
Lot nummer -Wat wordt je uiteindelijke doel in het leven?
Talent nummer - Wat zijn de kwaliteiten en talenten die je bezit?
Hart nummer -   Wat motiveert jou? Het verborgen potentieel om je op de been te houden.
Persoonlijkheidsnummer - Hoe is je uiterlijke persoonlijkheid of je reacties/reactie op ?
Uitdagingsnummer : - uw zwakke schakels die een hindernis kunnen vormen om uw bestemming te bereiken met talenten die u bezit
Punt van intensivering - gebalanceerde energie in jezelf die je sterke gebied kan worden ingenomen overweging bij het kiezen van het juiste beroep voor jou.
Geboortekracht periode – hoe is de achtergrondkracht of de omgeving, bijv. Zoals die van iemands familie die je beïnvloedt om je doelen te bereiken.
Dit zijn enkele grote getallen die worden berekend op basis van uw geboortedatum en volledige naam. Het cruciale onderdeel van numerologie is niet alleen rekenen, maar en efficiënte interpretatie van uw naam en nummers om u bewust te maken van aanstaande kansen en uitdagingen. Rust ligt in de hand van over hoe hij zijn kennis gebruikt die is opgedaan door het raadplegen van deskundige numerologen zoals: Prem Kumar Sharma.