Maandelijkse voorspelling

juli 2022

 Ram

Ram
(21 maart - 20 april) Je kunt sommige mensen soms voor de gek houden, maar niet altijd alle mensen... onthoud dat! Iets door jou georganiseerd belooft een daverend succes te worden op sociaal gebied. Het ontmoeten van toekomstige soulmate kan niet worden uitgesloten voor de in aanmerking komende, dus houd je ogen open! Financiële zekerheid belooft een leven zonder zorgen. Het kan zijn dat u zich moet neerleggen bij een reis die u niet graag wilt ondernemen.

Geluksgetal: 9 Gelukskleur: Wit
 Stier Stier
(21 april - 20 mei) Op professioneel vlak mag er iets meer van je verwacht worden. U kunt doorgaan met uw plannen om een ​​reparatie te laten uitvoeren. Een woningkrediet dat door sommigen wordt aangevraagd, zal waarschijnlijk worden gesanctioneerd. Een huismiddeltje kan van pas komen voor mensen die last hebben van lichamelijke pijntjes en kwalen. Een ruzie met iemand die je niet echt mag, kan op sociaal vlak ontstaan. De minnaar kan zijn toevlucht nemen tot emotionele chantage, maar geef er niet aan toe.

Geluksgetal: 6 Gelukskleur: Rosy Brown
 Tweeling Tweeling
(21 mei - 21 juni) Het zal leuk zijn om je handen vuil te maken aan iets waar je enorm van houdt! U zult waarschijnlijk uw naaste en dierbaren uitnodigen om tijd met u door te brengen. Een sociaal evenement zet je in de schijnwerpers. Uw wens om van een vakantie te genieten met iemand die u dierbaar is, kan binnenkort werkelijkheid worden. Het is een uitstekende maand om te reizen voor de lol en om uit eten te gaan. Een kans die zich op het academische front aandient, mag niet worden gemist.

Geluksgetal: 4 Gelukskleur: Hemelsblauw
 Kanker Kanker
(22 juni - 22 juli) Hoewel de voortgang op het werk traag lijkt, zal het waarschijnlijk snel sneller gaan, dus maak je hierover geen zorgen. Dit is niet de beste van de maand, aangezien u zowel op persoonlijk als professioneel vlak met hindernissen te maken kunt krijgen. Een gezinsjongen kan in opstand komen en je van streek maken. De onverschilligheid van de minnaar kan geloof geven aan je ergste angsten. Opgetrokken worden voor een taak die niet gedaan is, is mogelijk. In deze maand kan iemand die je probeert te vermijden je confronteren.

Geluksgetal: 3 Gelukskleur: Geel
 Leeuw Leeuw
(23 juli - 23 aug) Houd je opties open op het academische front. Een housewarming party staat op het aambeeld voor degenen die naar een nieuw huis verhuizen. Reizen om iemand dichtbij te ontmoeten is voor sommigen op de kaart. Er zullen wat aanpassingen nodig zijn op het werkfront, dus blijf flexibel. Het kan zijn dat u iemand moet achtervolgen om uw geld terug te krijgen. Het volgen van een fitnessprogramma lijkt misschien een zware opgave, maar u zult het aankunnen. Denk na voordat u op een huwelijksaanzoek handelt.

Geluksgetal: 18 Gelukskleur: Kastanjebruin
 Maagd Maagd
(24 aug - 23 sep) Er zal waarschijnlijk een grote last van uw schouders vallen. Geheime minnaars zullen uit de kast kunnen komen als de dingen gunstig voor hen worden op het romantische front. Voor sommigen is het mogelijk om naar een toeristische bestemming buiten de stad te rijden. Goede opties zullen worden gevonden door degenen die op zoek zijn naar onroerend goed dat in hun zak past. Op professioneel vlak zijn de omstandigheden gunstig voor u. Probeer de beste prijs te krijgen voor iets dat je koopt.

Geluksgetal: 2 Gelukskleur: Perzik
 Pond Pond
(24 sep - 23 okt) Blijf uit de buurt van het schuldspel op het werk, want het kan dingen ongunstig voor je maken. U kunt zich zorgen maken over een gezinsjongere, maar uw zorgen zullen ongegrond zijn. Je denkt misschien aan een goede match voor een in aanmerking komend gezinslid. Veel werk dat in behandeling is, kan je op kantoor in je gezicht staren, maar je zult erin slagen om gefocust te blijven en het af te ronden. Misschien komt u een stap dichter bij uw terugkeer in vorm.

Geluksgetal: 1 Gelukskleur: Goudbruin
 Schorpioen Schorpioen
(24 okt - 22 nov) Als u uw goede imago wilt behouden, moet u zich aan uw inzet houden. Er wordt veel opwinding verwacht op het familiefront. Er kan in deze maand een feest beginnen voor iemand specifiek. Sociaal gezien kunt u uw vriendenkring vergroten. Het financiële front vertoont tekenen van stabilisatie. U zult waarschijnlijk goede resultaten behalen met een fitnessregime dat u onderneemt. Een plezierige tijd doorbrengen met minnaar is voorzien. Er kan gestart worden met de renovatiewerkzaamheden.

Geluksgetal: 2Lucky Kleur: Lichtgrijs
 Boogschutter Boogschutter
(23 november - 21 december) Dit is de maand waarin u uw riem op het werk moet aanhalen, omdat er veel werk op uw pad komt. Uw onderhandelingsvaardigheden zullen van pas komen bij het onderhandelen over een lucratieve deal op het zakelijke front. U kunt een actieve levensstijl aannemen om fit en gezond te blijven. Het kan zijn dat u niet aanwezig kunt zijn op een belangrijke functie, dus houd een excuus bij de hand! Romantiek moet misschien op een laag pitje worden gehouden.

Geluksgetal: 5 Gelukskleur: Aqua Groen
 Steenbok Steenbok
(22 december - 21 januari) Tijd besteed aan academici zal niet verloren gaan. Geld dat aan een belangrijk item wordt besteed, is goed besteed geld. Winkeliers en dienstverleners zullen hun kassa's zien rinkelen. Het beperken van sommige items uit uw dieet zal een positief effect hebben op uw gezondheid. Iemand die in de familie ziek is, zal waarschijnlijk snel herstellen. Je zult waarschijnlijk van je tijd genieten, gewoon alleen zijn. Een uitje met geliefde is aangewezen en zal zeer bevredigend zijn.

Geluksgetal: 7 Gelukskleur: Zilvergrijs
 Waterman Waterman
(22 januari - 19 februari) Je zult waarschijnlijk van kracht naar kracht gaan op het professionele front. Publieke figuren zullen waarschijnlijk lof krijgen voor hun bijdrage aan een gemeenschappelijk doel. Het familiebelang staat bij jou voorop en daarom schroom je niet om andere zaken naar de achtergrond te verschuiven. Echtgenoot kan nieuwere manieren vinden om je te plezieren op het gebied van liefde, dus geniet zolang het duurt! Iemand die je van vroeger kent, kan een lange reis ondernemen om jou te ontmoeten.

Geluksgetal: 22 Gelukskleur: Hemelsblauw
 Vissen Vissen
(20 feb - 20 mrt) Iemand kan op je rekenen voor ondersteuning, dus stel niet teleur. Mogelijk bent u in gesprek met iemand voor een partnerschap in een nieuwe onderneming. Iets waar je niet bekend mee bent, kan je op academisch vlak fokken, maar volharding zal lonen. Een gezinsjongen heeft misschien begeleiding nodig om zijn of haar dwalende wegen te genezen. Ernstige verschillen kunnen je liefdesboot doen schommelen, als je niet voorzichtig bent. Nachtelijk rijden lijkt riskant in deze maand, dus vermijd het als je kunt.

Geluksgetal: 17 Gelukskleur: Donkergrijs