Lotnummers

Net zo Eleanor Roosevelt zei ooit: 'Het doel van het leven is tenslotte om het te leven, om de ervaring tot het uiterste te proeven, om gretig en zonder angst uit te reiken naar nieuwere en rijkere ervaringen.' Vergelijkbaar is het geval van ons levenspadnummer en het volgende meest significante nummer, d.w.z. uitdrukking staat vaak bekend als BESTEMMINGSNUMMER .
'Levenspadnummer' is wat een persoon is op het moment van zijn geboorte en de 'naam' die op het moment van zijn geboorte is gegeven, bevat een boodschap waar die persoon zijn energie op moet richten om zijn potentieel te verkennen. Men kan gebruik maken van 'Destiny Number' om te selecteren en zijn uiteindelijke bestemming bereiken. Om het begrijpelijker te maken, laten we het zo nemen: -

Beschouw dit voorbeeld om het lotnummer te begrijpen:

Stel dat de geboorte van een tweelingmeisje (Shruti Jain en Kratika Jain) plaatsvindt in een gezin op 16-januari - 1990, nu delen ze allebei hetzelfde levenspadnummer (9), maar Shruti wordt schrijver omdat haar lot 3 was, ter ondersteuning van het werk van artistieke aard en Kratika wordt een dokter omdat haar lot wilde dat ze anderen zou dienen.
Het lotnummer kan een persoon helpen begrijpen wat hij kan streven om te worden. Dus zonder energieën op verschillende fronten te verstrooien, kan men met vertrouwen vooruitgaan en succes behalen door het pad te volgen dat door de goddelijke wil wordt gesuggereerd.

Berekening van het lotnummer
1 . Schrijf je volledige naam.
twee . Wijs waarden toe aan de alfabetten uit de volgende tabel: -

1

twee

3

4

5

6

7

8

9

EEN

B

C

D

EN

F

G

H

l

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

IN

IN

In

X

Y

VAN

3 . Voeg numerieke waarden van elke naam afzonderlijk toe en reduceer ze tot één cijfer, voeg vervolgens enkele cijfers toe om aan te komen bij Lot nummer

S  H  R  U  T  I           J  A  I  N
1 8 9 3 2 9 1 1 9 5
32 16
5 + 7
12
3 ( Lot nummer )

Evenzo, in het geval van Kratika Jain; lotnummer komt uit op 6, door dezelfde berekening uit te voeren.

Interpretatie van het lotnummer
Lot nummer 1
Nummer één zelf zegt dat je potentieel hebt om een ​​leider te zijn in een bepaald werkveld. Wees ambitieus en vertrouw op je capaciteiten en probeer niet te domineren en egoïstisch te zijn terwijl je je doelen nastreeft.
Lot nummer 2
Je hebt de potentie om geschillenbeslechter te worden. Samenwerking en diplomatie van Destiny Number Two (2) kunnen ervoor zorgen dat je als bemiddelaar optreedt om vrede te regelen in chaotische situaties.
Lot nummer 3
Door en artistiek talent, d.w.z. door de manier van schrijven, spreken, zingen zul je bekend staan ​​om het motiveren van anderen en het vullen van de mensen om je heen met vreugde en geluk.
Lot nummer 4
Je bent voorbestemd om je leven te organiseren met nadering. In deze je moet bouwen, bouwen en organiseren. Familieaangelegenheden moeten worden geregeld en u moet verantwoordelijkheid nemen anderen.
Lot nummer 5
In deze je bent voorbestemd om les te geven van vrijheid en constructieve vrijheid aan anderen. Verandering, aanpassingsvermogen en constructieve vrijheid geven je de mogelijkheid om met verschillende mensen om te gaan en omstandigheden.
Lot nummer 6
Zes als je lot u om anderen te dienen, verantwoordelijkheden te nemen en betrouwbaar te zijn. Vrijgevigheid, opoffering en plicht zullen je omringen. Hoe meer je geeft, hoe meer je krijgt.
Lot nummer 7
Begin meer te zijn en retrospectief als de natuur wil dat je de verborgen waarheden en filosofie van het leven ontrafelt en gewone mensen de weg van een waarheidsgetrouw leven leert, aangezien je voorbestemd bent om een ​​natuurlijke leraar en een verbazingwekkende filosoof te worden.
Lot nummer 8
van mensen en gebeurtenissen is wat de natuur van je vraagt ​​als je organisaties moet besturen en administreren. de kans wordt geboden aan Destiny nummer 8-mensen om materiële beloningen te verdienen en VIP's te worden.
Lot nummer 9
Je bent begripvol en gelooft in het vervullen van behoeften van anderen zonder egoïstisch en veeleisend te zijn. Kortom een rol van figuur is wat je moet worden. Je kunt ook een spirituele reus worden.
Lot nummer 11
Anderen inspireren, een spiritueel leven leiden en licht laten zien aan anderen ligt in je bestemming voor dit leven. Houden op nerveuze spanningen en licht het materiële leven op.
Lot nummer 22
Grote projecten afhandelen, aan de ene kant de zaken praktisch vormgeven en inspireren is wat je moet doen in dit leven. Vergeet niet om zoveel mogelijk werk te doen als je aankunt en wees eerlijk in je bezigheden.