Levenspadnummers

Stel je voor dat je in de nieuwe stad bent zoals je hebt gekregen . Elke ochtend vertrek je vanuit je huis, stap je in je auto en rijd je richting je kantoor. wanneer je op je kantoor komt, vind je het moeilijk om de bochten, snelheidsbrekers, viaducten, de drukste weg waar je doorheen moet rijden om je kantoor te bereiken te onthouden, maar na een paar dagen herinner je je alle bochten, brekers, zelfs het huis van je collega.
Hier stad wordt deze wereld genoemd, is je lot, d.w.z. de persoon die je bent voorbestemd om te worden en is jouw levenspad met talenten, kansen, uitdagingen en lessen die worden genoemd als viaducten, snelheidsbrekers, bochten en het huis van collega's.

Berekening van het levenspadnummer
Het levenspadnummer wordt ook wel talentnummer genoemd en wordt berekend op basis van je geboortedatum, inclusief datum, maand en jaar.
Verlaag eerst uw datum, maand en jaar tot één cijfer en vervolgens alle drie de enkele cijfers om op uw levenspad te komen. Deze illustratie maakt het duidelijker.
Stel dat uw geboortedatum 12 – jan-1989 is
Datum totaal: 1+2=3
Maandtotalen tot 1
En
Jaartotalen tot 1+9+8+9=27=9
Totaal aantal levenspaden tot 3+1+9 = 13=4
Houd er rekening mee dat 11 en 22 hoofdnummers zijn en niet zijn teruggebracht tot enkele cijfers
bijv. Als iemand geboren is op 22 - okt -1990
wordt niet teruggebracht tot 4 en wordt =22
zal =1+0=1 . zijn
En jaar zal = 1+9+9+0=19=1
Dus zijn levenspad wordt berekend als =22+1+1=24=6
als iemand is geboren in de maand november wordt 11 niet verlaagd naar 2 en soortgelijke wordt gevolgd in het geval van als het in totaal 11 of 22 is.
Vanaf de tijd van de vroege mens, ras vordert voortdurend vanwege ontdekkingen, uitvindingen, zoektocht naar kennis, waarom niet? over onszelf. Numerologie is een studie om onze ware aard te begrijpen, in er zijn veel numerologische websites die gratis numerologische berekeningen aanbieden. Ze helpen ons het aantal levenspaden te berekenen en de kansen te begrijpen die we zijn om hierin te komen , uitdagingen die we moeten overwinnen, anders wordt het moeilijk voor ons om kansen te verzilveren of om het ijzer te slaan wanneer het heet is om winst te maken. Een met gebrek aan zou het hun noodlot kunnen noemen en hun talenten en kansen verkwisten.