Leo Man

 Man

Leeuwmannen staan ​​bekend om hun gezellige, enthousiaste en warme die hem maken op de top van de wereld zitten. Hij is extreem sterk en waardig met een betoverende kracht om hem heen. Leeuwmannen zijn aangeboren leiders met volgelingen in hun rug. Hij is erg sterk in zijn beslissingen en dat kan niet zo gemakkelijk worden veranderd. De Leeuw mannen in de schijnwerpers staan ​​en dol zijn op zijn van aantrekkingskracht.Liefde, seks, romantiek en relaties
Leo man benadering liefde dramatisch, spectaculair, grondschudden en . Zijn partner zou hem moeten matchen warmte, vrijgevigheid, vertrouwen en kracht. Hij is een romantische minnaar en houdt van plezier in het leven.

Leo Man begrijpen
Leo man lijkt misschien arrogant op het eerste gezicht, maar hij is een meelevend en . Hij krijgt gemakkelijk zijn respect van vrienden en familieleden. De Leo-mannen zijn creatief en nooit saai.Geld
Hij voelt zich meer aangetrokken tot de fijnste dingen zoals duur , grote huizen en luxe auto's. Leo-mannen zijn niet erg goed in sparen, maar soms is hij zich sterk niet bewust.

Mode
Leeuwmannen voelen zich meer aangetrokken tot geel en goud . Zijn kledingkast bevat het beste dat hij kan kopen. Kortom, we kunnen hem omschrijven als een door extravagantie begrensd koninklijk lid.Verhoudingen
Leo man is goed vrienden onderhouden en graag feesten. Hij geeft graag zijn mening en stemde ook als beste. Leeuwmannen zijn zorgzaam en genereus die vergeven zonder enige bedoeling.

Romantiek
Leo man is geenszins in de buurt van eentonigheid en verveling. Hij zit boordevol ideeën en blijft zijn partner betrekken. Hij om spelletjes te spelen en onder de indruk van alle vormen van romantische gebaren.

Gezondheid
Leo-mannen zullen betrokken zijn bij alle vormen van fysieke activiteiten en zeer vatbaar zijn voor verwondingen en rugpijn. Hij houdt van het eten van vette voedingsmiddelen die hem moeilijk maken om zijn ideale gewicht te behouden.

Carrière
Leo man kan beter presteren als , verkoop, sport, evenementencoördinatoren, maatschappelijk werkers en ook politiek. Hij is ook graag schijnwerpers zoals filmartiesten of toneel .

Bekijk Leo Huwelijkscompatibiliteitshoroscoop Hier..

Ben je op zoek naar een verhoging in Carrière? Bekijk de carrièrehoroscoop van Leo Hier..