Leo Love-compatibiliteit

 aries-liefde-compatibiliteit

 • Leeuw Liefde Ram
 • Leeuw Liefde Ram

  Tot op zekere hoogte delen ze gemeenschappelijke kwaliteiten. Ze houden er allebei van om te hebben vrijheid en blijf zeer energiek. Ram zal nooit betrokken zijn bij het leven van Leeuw en tegelijkertijd respecteert Leeuw het Ram-gevoel. Samen zijn ze verschillende ideeën en gedachten met elkaar delen. Ze geloven sterk dat iedereen de kans moet krijgen om zich te uiten. Ze houden ervan om naar buiten reizen, feesten bijwonen en plezier hebben. De harmonie in hun relatie wordt niet veranderd door hun botte gedrag. Leeuw altijd streeft ernaar om hun best te doen en ze worden nooit gestopt door Ram. Al hun monetaire problemen kunnen volledig worden opgelost met de hulp van hun wederzijdse liefde en vertrouwen.

  Ram Man en Leeuw Vrouw
  Ze vormen een van de beste relaties. Ze leren elkaar te respecteren andere en leef tevreden. Hij houdt ervan om nieuwe ideeën te verkennen en nieuwe plaatsen ervaren die door haar het meest worden verwelkomd. Ze geven altijd om voor de gevoelens van hun partner en respect voor hun prestaties. Er bestaat veel ruimte voor liefde, plezier en opwinding in hun relatie.  Ram Vrouw en Leeuw Man
  Ze blijft altijd blij met hem. Ze wordt aangetrokken door zijn sociale eigenschappen en zelfvertrouwen. De harmonie in hun relatie blijft eeuwig. Haar krachtige lef en intellectuele natuur is geliefd bij hem. Zijn vrijgevige natuur en idealistisch gedrag magnetiseren haar.
 • Leeuw Liefde Stier
 • Leeuw Liefde Stier

  Taurus-geboren mensen zijn erg rigide van aard, hetzelfde in het geval van Leo. Ze delen een vaste relatie. Er is een kans op minor problemen vanwege hun verschillen. Leo heeft graag aandacht van openbaar. Aan de andere kant houdt Stier ervan om het leven gereserveerd te hebben en leuk te vinden om alleen tijd door te brengen met een naaste persoon. Ongeacht al deze verschillen, kunnen ze hun partner heel goed begrijpen. Zij ook het belang van hun partner in hun relatie beseffen. Hun persistent gedrag kan zeer zelden tot grote problemen leiden.

  Stier Man en Leeuw Vrouw
  Het gemeenschappelijke in deze relatie is hun extreem vurige karakter. Er is een kans op een aantal problemen op keer. Op het financiële platform hebben ze beide hebben verschillende perspectieven. Ze moet wennen aan zijn onroerende soort aanpassing. Ze kan alleen geduld tonen als hij de controle heeft zichzelf. Beiden zijn erg goed in termen van trouw en bijlage.

  Stier Vrouw en Leeuw Man
  Als ze flexibel kunnen blijven, is er een kans op lange termijn relatie. Ze respecteren hun partner in deze relatie. Zij moet haar woede strikt onder controle houden. Hij verwacht aandacht van elke persoon. Haar trouw trekt hem aan. Ze kunnen een heel goede match als ze hun verschillen kunnen realiseren.
 • Leo Liefde Tweelingen
 • Leo Liefde Tweelingen

  Het zijn allebei vrij veel voorkomende persoonlijkheden. Beiden houden van plezier maken en genieten van hun leven. Ze behouden de charme van hun partner. Ze houden ervan om hun partner in de buurt hebben. Zowel Gemini als Leo behouden hetzelfde niveau van rationeel. Leo kan jaloers worden vanwege de diverse mogelijkheden van Tweeling. Leo zal uitkijken naar een eeuwige relatie. De delicate Leeuw kan soms gewond raken vanwege de opvliegendheid Tweeling. Dit kan leiden tot compatibiliteitsproblemen. Maar dan, Leo pardon Heel makkelijk. Hun relatie wordt alleen erg sterk als ze geven vrijheid aan hun partner.  Tweelingen Man en Leeuw Vrouw
  Beiden trokken de aandacht van het publiek. Ze zijn altijd bezig met zinvolle discussies en daarom is er geen ruimte voor eentonig leven in hun relatie. Hij moet zijn flirten strikt onder controle krijgen gewoonte en tegelijkertijd moet ze hem vrijheid geven om om zichzelf te controleren.

  Gemini Woman en Leo Man
  Ze hebben een grote kans om een ​​volwassen relatie te vormen. Beide behoren tot gemeenschappelijke individuen. Ze vinden het leuk om veel nieuwe mensen te ontmoeten en graag naar feestjes. Zijn opzichtigheid, liberale aard en humorkarakter trekt haar aan. Haar levendigheid fascineert hem. Als ze het kunnen begrijpen tegenstrijdige aard van hun partner, kunnen ze een heel goede relatie.
 • Leo houdt van kanker
 • Leo houdt van kanker

  Beiden kunnen heel gemakkelijk gekwetst worden door harde en harde woorden. Ze krijgen angst, denk aan bewondering van wie ze het meest houden. Beiden zijn divers van aard. Leeuw lijkt te domineren terwijl Kreeft neemt volledige zorg voor alle personen van wie ze houden. Kanker is vrij comfortabel en blij om zijn partner te volgen tot die tijd, hun onafhankelijkheid blijft onaangetast. Hij geeft volledige zorg aan zijn partner. Hij overlaadt zijn partner eeuwige liefde. Kreeft is geboren om liefde en Leeuw te krijgen is geboren om liefde te douchen. Dit is een ideale samenwerking. deze relatie uiteindelijk in een blijvende huwelijksrelatie terecht zullen komen.  Kreeft Man en Leeuw Vrouw
  Er bestaat een overvloed aan compatibiliteit in hun relatie als ze zijn klaar om kleine aanpassingen te maken. Ze zoekt onvoorwaardelijke liefde en volledige achting die hij altijd klaar staat om over haar te douchen. Hij zou moeten wees heel zeker en zorg ervoor dat ze geen ongevoeligheid uitspreekt woorden.

  Kreeft Vrouw en Leo Man
  Hij vindt het heerlijk om bij iemand te blijven die hem volledig respect geeft en dat is ze ook zo'n persoon. Haar zintuigen zijn beveiligd dankzij hem. Ze douche overvloed van liefde en let op Leo man. Haar aanhoudingen privilege hem. Hij staat altijd klaar om tot het uiterste te gaan om te blijven glimlachen haar gezicht.
 • Leeuw Liefde Leeuw
 • Leeuw Liefde Leeuw

  Leo is van nature een zeer energiek persoon. Tegelijkertijd zijn ze zeer gematigd. Hun compatibiliteit zal in toom worden gehouden, aangezien beide willen opvallen in het openbaar. Beiden zijn hierin erg dominant relatie. Beiden moeten de helpende hand uitstrekken naar hun partner. Hun relatie heeft twee verschillende grenzen, aangenaam en hemels of schokkend en verzurend. Er zijn geen andere opties meer voor Leos. Beide leeuwen kunnen stapelverliefd op elkaar worden of hevig walgen van elkaar. Ze moeten allebei naar elkaars mening luisteren en moeten leren om hun partner respecteren. Ze hebben het gevoel dat hun relatie gebaseerd is op trouw, oprechtheid en geloof. Ze mogen nooit concurreren met hun partner. Hun relatie kan bitter worden door gebrek aan wederzijdse begrip. De zeer sterke vastberadenheid die binnen zowel de Leeuwen kunnen zowel een negatieve als een positieve invloed hebben op hun relatie. Er is een kans op een grote kloof als ze allebei moeten pushen naar voren. Ze zijn perfect op elkaar afgestemd op emotioneel platform. Zij zijn enorm quixotisch en zeer vurig. Op constante plek zijn beide rechttoe rechtaan in termen van liefde, maar ga nooit plat richting nomadisch niveau.
 • Leeuw Liefde Maagd
 • Leeuw Liefde Maagd

  Beide zijn totaal verschillend van aard. Geboren Leo zoekt altijd waardering en aandacht van alle aanwezigen om hen heen. Hij houdt ervan om een ​​aantrekkelijke look af te leveren. Aan de andere kant is Maagd erg vreedzame persoonlijkheid en gelooft in terughoudendheid en nederigheid. Hij is enigszins timide. De ene is erg obsessief en de andere is behoorlijk gevaarlijk. Dit maakt hem op zijn beurt erg kieskeurig en kan de ander tot zeker storen mate waarin. Leo reageert zeer goed op veroordeling. De natuur van Maagd kan de compatibiliteit in de relatie beïnvloeden. Op de andere hand neemt Leo deze situatie als vanzelfsprekend aan. De inactieve Maagd kan krijgen in strijd met het uitgaande karakter van Leo. Deze relatie kan gaan sterk als ze zich allebei een beetje aanpassen.

  Leeuw Man en Maagd Vrouw
  Samen vormen ze een succesvolle relatie. Ze behoort tot de categorie van sticklers die een hekel hebben aan vuile gebieden. Ze zoekt goedkeuring voor al haar moeite doet ze om de dingen in het leven ideaal te maken. Hij is erg onvoorzichtig als het gaat om bovenstaande materie. Zij is te censuur en hij is erg moeilijk.

  Leeuw Vrouw en Maagd Man
  Hun relatie blijft goed tijdens de eerste dagen. Ze vindt hem erg leuk maar hij is niet serieus begaan. Ze kan gaan broeden vanwege haar onvermogen om zijn liefde te uiten. Ze kan pushen om zich beschimpt te voelen. Dat doet ze niet behoren tot de categorie van gehoorzame echtgenotes. Haar liefde escapade en hij houdt van standvastigheid hebben.
 • Leeuw Liefde Weegschaal
 • Leeuw Liefde Weegschaal

  Ze hebben allebei gemeenschappelijke persoonlijkheidskenmerken. Ze worden verliefd moeiteloos. Ze vallen niet voor fictie en ze zijn ook weg van alle idealistische tekens zoals het uitwisselen van geschenken en liefdadigheidsacties. Zij beide douchen liefde en laten hun liefde iets speciaals voelen. Zij beide houden van feesten en gezelschap van mensen. De koppigheid van Leo zal perfect in balans zijn met de flexibiliteit van Libra. Aan de andere kant, Weegschaal kan Lion effectief afhandelen met bemiddeling en discretie en kan alle dingen perfect gedaan van hun partner. Beiden houden van beter bezittingen en leven het liefst in het huidige leven.

  Leeuw Man en Weegschaal Vrouw
  Hun relatie blijft een eeuwigdurende associatie. Beide zijn zeer gedurfde en extraverte persoonlijkheden. Ze houden allebei van ovatiegeluid en aandacht. Ze houden er allebei van om mooie kleding te dragen en van muziek te genieten en kunst. Hun relatie is gevuld met enthousiasme, vurigheid, fictie en aanbidden. Hun afstemming is verbazingwekkend goed. Ze heeft er een hekel aan veroordelend en hij houdt ervan mensen te begeleiden.

  Leeuw Vrouw en Weegschaal Man
  Als hij op zoek is naar een soort vaste relatie, kan ze hem geven de beste en ideale keuze. Ze hebben verschillende vergelijkbare kenmerken: en daardoor een goede harmonie in relatie tot stand brengen. Er is ruimte voor overvloed romantiek. Beiden zitten vol met obsessie en ook al hun gevoelens heel duidelijk uiten. Elke keer dat ze ontmoeten, komt hij met creatieve en nieuwe ideeën. Ook zij geeft compleet aandacht voor zijn aandacht en goedkeuring. Dit is een zeer invloedrijke relatie.
 • Leeuw Liefde Schorpioen
 • Leeuw Liefde Schorpioen

  Beiden zijn koppig en zeer sterk van geest. Ze zijn allebei gespannen door het sterke gevoel van belofte van hun partner en extreem bepaling. Na enige tijd kunnen al die kwaliteiten ze een beetje laten vallen koppig zijn en niet luisteren naar de standpunten van hun partner. Beiden ze zijn erg jaloers en dit kan een grote rol spelen in hun compatibiliteit testen. Beiden zijn geliefd bij hun andere geslacht. Leeuw mag lijken minder emotioneel en sterk in vergelijking met die van Schorpioen. Hij kan de mensen geen aanvulling geven. Dit is de perfecte match en wanneer beide samenkomen, kunnen ze de hele wereld veroveren. Ze moeten alleen zorgen voor het gezagsevenwicht.

  Leeuw Man en Schorpioen Vrouw
  Samen delen ze een overvloed aan ingewikkeldheid als het gaat om de lange termijn relatie. Ze kunnen al hun problemen overwinnen met soortgelijke temperament en ander gedrag. Hij zoekt altijd naar geweldige fictie dat is gevuld met anticipatie, visie en zoektocht. Aan de andere kant, ze anticipeert op intensiteit in hun relatie. Hij houdt ervan om publiek te hebben demonstratie van warmte. Er is een kans op een botsing tussen hun wilskrachtige en gewelddadige aard.

  Leeuw Vrouw en Schorpioen Man
  Het korte uithoudingsvermogen van Schorpioen is misschien niet optimistisch bijdrage in hun relatie. Ze heeft de gewoonte om te showen prikkelbaarheid. Ze geeft hem misschien niet de broodnodige intensiteit in hun... relatie waar liefde is iets buiten zijn vermogen. Beide beschikken over verleidelijk advies dat hun partner kan domineren. Het beste methode om aan deze relatie te werken is om ze hun draai te geven.
 • Leeuw Liefde Boogschutter
 • Leeuw Liefde Boogschutter

  Beide behoren tot de categorie aanhankelijk en romantisch. Zij zijn gevuld met overvloed van tevredenheid, gretigheid, energie en kracht. Bij keer, hun loyaliteit is belangrijk. Leeuw kan diep gehecht raken aan hun relatie en kan niet plat gaan in het geval van afdrijven. Aan de andere kant, Boogschutter wordt geboren met een plagende houding. Beiden zijn erg optimistisch over hun leven, wat op zijn beurt hun compatibiliteit in relatie. Te veel vrijheid verwacht door Boogschutter moedigt op zijn beurt bezitterigheid en jaloersheid aan in Leeuw en uiteindelijk tot bepaalde problemen leiden. Afgezien van al deze, hebben ze misschien een gemakkelijke relatie.

  Leeuw Man en Boogschutter Vrouw
  De vormen een goed op elkaar afgestemde relatie samen. Er bestaat prachtig begrip in hun relatie en ze tonen dankbaarheid voor hun uitstekende eigenschappen van de partner. Beiden houden van avontuurlijke strepen en er blijft nauwelijks kans op herhaling. Ze houden er allebei van naar feestjes gaan en met verschillende mensen opschieten. Ze zouden moeten hebben duidelijk idee om hun aandacht te delen die ze allebei veel nodig hadden.

  Leeuw Vrouw en Boogschutter Man
  Hij lijkt een vrolijke en vrolijke levendige persoonlijkheid te zijn die trekt haar enorm aan. Beiden beschikken over een enthousiast karakter en kregen de potentieel om het vuur van hun partner gedurende het hele leven te ontsteken. Zij bezitten verbazingwekkende harmonie en blijvende legende. Dit is een ideale match als ze enkele bestaande barrières wegnemen.
 • Leeuw Liefde Steenbok
 • Leeuw Liefde Steenbok

  Beide hebben geen compatibele karakters. Ze dragen veel ongelijkheid dan overeenkomsten. Steenbok is geen makkelijk type. Aan de andere kant, Leo is erg ontroerend en lauw en leeft een complex en klassiek leven. Hij zou moeten een bepaalde rang behouden en alle actie ondernemen om deze te bereiken. Ze zijn allebei niet op elkaar afgestemd, zelfs op het financiële platform. Steenbok verschijnt zuinig zijn. Ze leven in hun heden. Leo is volledig het tegenovergestelde van Het bloeiende gedrag van Steenbok op vleierij en goedkeuring. De burgemeester punt op hun compatibiliteit is hun loyaliteit en sterk geloof in belofte.

  Leeuw Man en Steenbok Vrouw
  Hun relatie kan gemakkelijk verlopen als ze klaar zijn om zich aan te passen tussen zich. Hij verwacht veel goedkeuring en zij is niet erg goed in zich uiten. Ze erkent misschien niet zijn overdreven genereus en heftigheid van de natuur op een positieve manier. Hij staat altijd graag centraal aantrekkingskracht overal en altijd, maar ze gaat nooit voor algemeen belang.

  Leeuw Vrouw en Steenbok Man
  Ze gaat graag naar feestjes, heeft plezier en vermaak met mensen en ze voelt zich erg op haar gemak om hetzelfde te doen. Aan de andere kant is hij een nogal afstandelijk en kan soms koud worden. In te veel van hem onvermijdelijk is, is er een kans dat ze vertrapt wordt. Hij neemt zijn leven volgens de regels en aan de andere kant houdt ze ervan om het leven te breken reglement. Haar sterke vastberadenheid en wil is geliefd bij hem. Zijn betrouwbaarheid en veelbelovend gedrag trekt haar aan. Hun relatie kan lang duren als ze hun partner proberen te begrijpen.
 • Leeuw Liefde Waterman
 • Leeuw Liefde Waterman

  Er bestaat een goede compatibele relatie tussen deze twee. De vrolijkheid, vrijgevigheid en warmte van leeuw trekken Waterman aan. Hoewel ze zijn allebei verschillend in karakters, ze geven hun niveau het beste aan elkaar aantrekken en verbazen. Beiden zorgen goed voor hun sociale relatie. Op het privéleven verwacht Leo meer passioneel relatie in vergelijking met Waterman. Hun attributen lijken te zijn: meer complementair dan die van tegenspraak. Hun aanvankelijke aantrekkingskracht lijkt erg goed te zijn met perfecte afstemming.

  Leeuw Man en Waterman Vrouw
  Ze moeten al hun inspanningen bundelen om hun relatie dagen na hun eerste aantrekkingskracht. Ze moeten gaan in een hetzelfde tempo naar elkaar toe. Hij zou haar liefde voor vrijheid moeten beseffen. Ze moeten allebei een gemeenschappelijk platform traceren om aan te werken.

  Leeuw Vrouw en Waterman Man
  Ze moet hem duidelijk maken dat het huwelijk niet bedoeld is om te onderdrukken, maar... voor samensmelting. Hij moet door haar in een relatie worden vastgelegd. Hij moet ervoor zorgen om haar veiligheid en genegenheid te bieden. Zij zouden moeten zorg ervoor dat u minachting op afstand houdt en moet al hun streven naar wederzijds begrip. Ze kunnen nooit oversteken herhaling vanwege haar krachtige aanpak en zijn eigenaardige nadering.
 • Leeuw Liefde Vissen
 • Leeuw Liefde Vissen

  Ondanks meer tegenstrijdige karakters, werken ze allebei samen om een goede relatie opbouwen. Aan de ene kant is er een leeuw, die niet kan kijk verder en voor wie wordt de hele wereld verboden. Hij is succesvol in het bereiken van volledige aandacht van Vissen samen met festiviteiten. Er komt geen gezagsstrijd of egoconflict tussen hen. Vissen elasticiteit, sereniteit, mededogen en sympathie trekken leeuw aan. Leo's kracht en potentie fascineert Vissen. Ze kunnen sterke vaardigheden prediken aan hun partner.

  Leeuw Man en Vissen Vrouw
  Er bestaat compatibiliteit in hun relatie. Leeuw stapt in gedisciplineerd leven dankzij haar. Maar of ze er toezicht op kan houden of niet is een heel ander verhaal. Zijn extraverte karakter botst met haar introvert gedrag. Haar ontvankelijke hart kan gekwetst worden door zijn aard. Zij kan van streek raken door zijn boze gedrag terwijl Vissenvrouw voorbij is gevoeligheid kan hem afschrikken. Er bestaat een overvloed aan fabels en liefde in hun relatie.

  Leeuw Vrouw en Vissen Man
  Alleen hun wederzijds begrip kan de langetermijnverbintenis bepalen van hun relatie. Ze scharrelt graag buiten. Hij is meer van egocentrisch. Hun enorme vurige en idealistische karakter is de belangrijk optimistisch punt in hun relatie. Er bestaat overvloed van liefde in hun relatie.

Bekijk Leo Sexual & Intimacy-compatibiliteit - Hier

Ontvang uw gratis online Kundali Hier..

Ontvang uw gratis gepersonaliseerde numerologierapport Hier..