Leeuw Jaarhoroscoop

 jaarhoroscoop

Gisteren Vandaag Vandaag
(Hindi)
Deze week Deze week
(Hindi)
Deze maand Deze maand
(Hindi)
Jaarlijks Jaarlijks
(Hindi)

2022

Je gezinsleven kan het komende jaar 2022 behoorlijk bevredigend zijn. Je relatie met je vervreemde broers en zussen kan verbeteren, waardoor het gezin vrolijker wordt. Een familielid van huwbare leeftijd kan een perfecte huwelijkspartner vinden, wat uw huis gelukkig en opgewekt kan houden. Feesten kunnen vanwege deze gelegenheid een onderdeel van uw routine worden.
Jaar 2022 voor Leo Career
Het jaar 2022 kan heel vruchtbaar zijn voor je carrière. Het begin van het jaar 2022 kan hoopvolle vooruitzichten bieden. U zult waarschijnlijk goede vooruitgang boeken op uw professionele front. Ondergeschikten kunnen heel nuttig zijn en u kunt uw openstaande projecten mogelijk binnen de tijd in het tweede kwartaal afsluiten.
Jaar 2022 voor Leo Health
Op het gebied van gezondheid kunt u het hele jaar 2022 genieten van een goede gezondheid. Kleine weergerelateerde allergieën of onderliggende aandoeningen zoals bloeddruk of diabetes kunnen u hinderen. Over het algemeen zal uw gezondheid het komende jaar 2022 waarschijnlijk stabiel blijven.
Jaar 2022 voor Leo Love Life
Uw romantische front zal het komende jaar 2022 waarschijnlijk een achtbaanrit zijn. Er kunnen confrontaties zijn tussen u en uw significante andere in het tweede kwartaal, dat waarschijnlijk tot ver in het derde zal doorgaan, als er geen juiste maatregelen worden genomen. Stellen met een langeafstandsrelatie kunnen plannen om zich in het derde kwartaal van het jaar 2022 te vestigen.

Geluksgetal: 5,11 Gelukskleur: Bruin Geluksmaanden: mei, oktober en december Geluksdagen:

2023