Kreeft man

 Man

Kreeftman neemt zijn eigen tijd om met mensen om te gaan. Niemand kan hem dwingen om dingen te doen. Zijn persoonlijkheid verandert elke minuut, wat het voor mensen erg moeilijk maakt om hem te beoordelen. Een Kreeft kan zich afstandelijk of sarcastisch en slechtgehumeurd gedragen, maar van binnen is hij eigenlijk aanhankelijk, vriendelijk en zachtaardig. Kreeftmannen zijn volledig gezinsgericht en voelen zich alleen bij hem thuis veilig.

Liefde, seks, romantiek en relaties
Liefde is volledig een mysterie voor de Kreeft, omdat zijn aangeboren wantrouwen en verlegenheid hem belemmeren om gemakkelijk een partner te krijgen. Zijn scherpe aandacht en loyaliteit maken hem partner. De Kreeft-man heeft geruststelling en tederheid nodig in relaties.

Bekijk de compatibiliteitshoroscoop voor kankerhuwelijk Hier..

Mannen met kanker begrijpen
Kreeft man een harder uiterlijk waardoor het moeilijk wordt voor anderen om hem te voorspellen. Hij hecht veel belang aan zijn gezin en geniet van zijn verblijf thuis. De Kreeftmannen dagdromen vaak over zijn verleden en verwonderen zich over dingen.

Geld
Kreeft Man zal slim en zuinig zijn. Hij zal geen geld uitgeven aan onnodige dingen. De Kreeft-man gelooft meestal niet veel snel rijk worden.

Mode
Kreeftman zal zo stijlvol zijn en liever zilver en lichtblauw in zijn garderobe hebben. Hij is niet bepaald een trendsetter, maar zijn kleren die op verfijning lijken.

Verhoudingen
Cancer Man zal zijn vrienden selecteren na lang onderzoek. Hij heeft een volledige demonstratie nodig om tot een conclusie te komen over het vertrouwen van een persoon. Maar het hebben van een Kreeft-vriend is als het hebben van een vriend voor het hele leven.

Romantiek
Romantiek is niet zo gemakkelijk voor een door Kreeft geboren man. Men moet bewijzen dat ze echt zijn om binnen te komen met hem. Eenmaal geïnitieerd, zal zijn partner het meest genieten.

Gezondheid
Het handhaven van het ideale gewicht is buitengewoon moeilijk voor een Kreeft-man zoals hij kreeg . Hij zal vallen voor snoep en snacks en zal er alles voor doen.

Carrière
Kanker man is voor journalistiek, medische diensten, en onderwijs. Maar hij geniet van de manier van thuiswerken, omdat het hem de kans geeft om dicht bij familieleden te blijven.

Ben je op zoek naar een verhoging in Carrière? Bekijk Kanker Carrière Horoscoop Hier..