Intensiteitsnummers

gedefinieerd als de concentratie van kracht.
Naam van personen bestaat uit letters A tot Z en ze hebben numerieke waarden. Sommige letters verschijnen vaker dan andere, voor A, E, I en R enz. Deze letters bieden bepaalde essentiële eigenschappen die nodig zijn om evenwicht te bereiken in . In bepaalde cijfers lijken meer dan de gemiddelde hoeveelheid, wat het een extreem geval maakt grote concentratie van een bepaalde kracht die vereist: uitgedrukt worden, ook wel bekend als Verborgen passie.
met negen als talentnummer kan een acteur worden vanwege veel vijfen op zijn naam. Evenzo kan een andere persoon met negen als talent worden vanwege zessen op zijn naam.
Raadpleeg de onderstaande tabel om het aantal verborgen passies of het intensiveringspunt te evalueren:

BRIEVEN

NUMERIEKE WAARDE

GEMIDDELDE HERHALING

AJS

1

Drie tot vier

BKT

twee

Een

CLU

3

Een

DMV

4

Een

NAAM

5

Drie

VOS

6

Een

GPY

7

Nul

HQZ

8

Nul of één

EN

9

Drie

Schrijf uw volledige naam en wijs numerieke waarden toe aan elke letter.

bijv. S U R U C H I D OG R A
1 3 9 3 3 8 9 4 6 7 9 1
In haar naam wordt 3 driemaal herhaald, wat haar vrolijk, optimistisch en vrolijk maakt met drang tot expressie.

Wat over jou?

Nummer 1. -
Meer dan gemiddeld maakt een persoon extreem ambitieus met het gevoel de eerste te zijn in alles wat ze doen. Originaliteit en creativiteit vind je in overvloed bij anderen te beïnvloeden. Meer dan zes enen in een naam kunnen een persoon krachtig en optimistisch maken.

Nummer 2 -
Als twee meer dan eens in een naam worden herhaald, maakt het een persoon zeer flexibel en geduldig met harmonie en vrede te creëren als lawaai hen stoort. Het werken in groepen en consistent presteren leidt hen naar de functie bij hogere autoriteiten.

Nummer 3 -
Drie, indien tweemaal of meer herhaald in de kaart van een persoon, wordt het zijn drang om zichzelf uit te drukken, hetzij door te schrijven, te zingen, te spreken of een andere vorm van . Vol enthousiasme en charisma en zich overgeven aan sensueel genot zonder kan ze maken steen.

Nummer 4 -
Eentje met nummer 4 als hun verborgen passienummer heeft een sterke behoefte aan managen en organiseren. Je vastberadenheid en het volgen van routines met discipline kunnen ervoor zorgen dat je geweldige dingen in je leven bereikt. Meer dan vier 4's in kan je maken en saai.

Nummer 5 -
Jij hebt drang naar nieuwheid in situaties, omdat je zeer flexibel bent en klaar bent om uitdagingen aan te gaan. Goede communicatieve vaardigheden en public relations kunnen je wonderen doen in van verkoop en marketing.

Nummer 6 –
Anderen dienen is waar je naar hunkert. Een diepe drang om verantwoordelijkheid te nemen en jezelf op te offeren voor van anderen. Genezing en natuurlijk voor jou. Luisteren naar onrust van anderen en hen helpen kan je overbelasten.

Nummer 7 –
Als 7 zelfs maar één keer aanwezig is, is je naam, het maakt je analytisch, veeleisend en zeer goed in staat om wat gespecialiseerd werk met perfectie te doen. Je wilt de verborgen mysteries oplossen en nieuwe dingen ontdekken is wat je wenst. Veel grote wetenschappers hebben 7 prominent in hun grafiek.

Nummer 8 –
Sterk verlangen om materiële beloningen te verkrijgen door middel van aanpak en een goed oordeel over gebeurtenissen en mensen zorgen ervoor dat je macht en positie krijgt. Veel 8's in kan je krachtig, dominant en meedogenloos maken.

Nummer 9 -
Negen is in naam meer dan driemaal geeft artistiek talent. Jij bent degene die op zoek is naar een situatie die goed is voor iedereen. Maar te veel negens kan je ook onpraktisch maken en je kunt in een chique wereld gaan leven.

Verborgen passie kan worden begrepen en ook worden bestudeerd in combinatie met talentnummer en temperament tijdens het kiezen carrière omdat het veel impact heeft en ons om de extreme kracht die in ons aanwezig is te verkennen en uit te drukken.