Hartsverlangen

We komen vaak woorden tegen als geest, lichaam ziel. Als mens worden we geregeerd door geest en hart. is rationeel en logisch maar is emotioneel en gevoelig. is als een parel in een schelp - zo puur, zo rustig en zo kalm. De waarde van een parel wordt gerealiseerd of geëvalueerd wanneer deze wordt bevrijd van ; in is het belangrijk om te begrijpen wat ons hartsverlangen of zielsverlangen is? Niet veel, maar een vredig en lonend leven leiden.
Numerologie helpt ons de wens van ons hart te begrijpen, die eenmaal gerealiseerd een belangrijke rol speelt bij het maken van keuzes voor het persoonlijke en professionele leven. Laten we bijvoorbeeld zeggen dat een kind wil spelen en we zeggen dat hij moet studeren; een dergelijke situatie zal hem rusteloos maken en slechte resultaten opleveren. Hetzelfde is het geval met ons hart; het is een kind in ons en om goede cijfers te behalen, d.w.z. het lot in het leven, is het belangrijk om een ​​opening te geven aan de drang van ons hart.

Berekening van hartsverlangen of zielsdrang
Persoonlijkheid is als ijsblokjesvast en wordt berekend door medeklinkers in de naam die een vaste en solide identiteit hebben; maar is als een gesmolten ijs of vrij stromend water en wordt berekend door 'klinkers' (A, E, I, O, U).
Laten we dit uitleggen met de volgende illustraties.

Illustratie nr.1.
R A C H N A     P A R E E K
Haal de klinkers in voor- en achternaam apart weg.
Twee klinkers in voornaam - en drie in de achternaam- A E E
Waarden toewijzen aan klinkers: -

(Raadpleeg de onderstaande tabel voor numerieke waarden van alfabetten)

1

twee

3

4

5

6

7

8

9

EEN

B

C

D

EN

F

G

H

l

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

IN

IN

In

X

Y

VAN

A +A = 1+1= 2 voor voornaam
A+E+E=1+5+5=11 =2 voor de achternaam
Voeg nu beide toe (voornaam en achternaam)
2+2= 4 is Rachna's hartverlangen of zielsdrang

Interpretatie van Hartsverlangen
Hart Nummer 1 -
Je houdt ervan om je eigen baas te zijn, de drang om anderen voor te zijn zorgt ervoor dat je aan het werk gaat manier. Het is moeilijk voor u om als ondergeschikte te werken omdat u wilt leiden en niet wilt volgen. Je hebt vrijheid nodig en moet je eigen bedrijf runnen, omdat je een kans nodig hebt om leiderschapskwaliteiten te tonen.

Hart Nummer 2 –
je bent zachtaardig en gevoelig persoon die vrede en samenwerking nodig heeft voor groei. Het is raadzaam om in ondersteunende rollen naarmate je leert hoe anderen zich voelen. Jij bent degene gezelschap om tot bloei te komen.

Hart Nummer 3 –
Nummer 3 in hart en nieren laat een persoon zich verbeelden over hun liefde. Expressie door middel van zingen, dansen en schilderen maakt je leven op een artistieke manier. Discipline is de sleutel tot je succes, want je artistieke talent heeft een enorm potentieel om te benutten .

Hart Nummer 4 –
Jij wil en een goed gezinsleven waardoor u hard werkt en financiële zekerheid krijgt. Praktisch en rationeel van hart, maar nog steeds in staat om immense liefde te geven, je bent oprecht bezorgd om je dierbaren. Routine en consistentie moeilijke tijd voor jou.

Hart Nummer 5 –
Verandering is een sleutel tot uw succes. Jouw flexibiliteit en het is een noodzaak voor u om betrokken te zijn bij het werk je verlangen om vrij te zijn van beperkingen. Public relations is een goede baan voor jou omdat het geeft om elke dag nieuwe mensen te ontmoeten. Zelfs in je bent veranderlijk, maar eenmaal toegewijd, toegewijd .

Hart Nummer 6 –
Jouw nummer begripvol en zorgzaam. Een goed huiselijk leven is een must voor u omdat het u tevredenheid geeft. Aansprakelijk de natuur maakt van liefde voor anderen. aanpak helpt je om goed te presteren in zowel je persoonlijke als professionele leven.

Hart nummer 7 –
brengt graag tijd alleen door, mediteert of van het leven. in alle levenssferen; of het nu gaat om werk, zaken of thuis, de kan zijn hele leven alleen wonen. Voor hen is liefde niet gebaseerd op gehechtheid of genegenheid.

Hart Nummer 8 –
Materialistisch van hart, de persoon met hart nummer 8 wil een weelderige levensstijl leiden, d.w.z. groot huis, auto en banksaldo. Monetair gewin is wat hem gemotiveerd maakt. Hoewel het huwelijk belangrijk is hem; hij wordt meestal dominant gevonden en is zo betrokken bij geldzaken dat hij de belangrijke aspecten over het hoofd ziet aan zijn naasten en dierbaren.

Hart Nummer 9 –
Nummer negen zorgt ervoor dat een persoon zijn liefde op een onpersoonlijke manier toont, omdat hij / zij van nature erg aardig, vergevingsgezind en medelevend is. Romantisch van hart maar veranderlijk in liefdesaffaires kan hem maken van zijn leven, tenzij er extra voor gezorgd wordt. kant van negen zorgt ervoor dat een persoon liefde voor iedereen uitstraalt.