Boogschutter man

 Man

Boogschutter geboren mannen houden ervan om een die graag wijsheid, schoonheid en waarheid zoekt. Dit alles verkrijgt hij graag door te reizen, mensen te ontmoeten en hen te informeren. Boogschuttermannen zijn heel duidelijk en logisch in hun denken en benaderen de dingen op een zeer grote manier. Ze zijn zeer goede luisteraars en geven afgewogen conclusies.Liefde, seks, romantiek en relaties
Boogschuttermannen begrijpen eerst de echte betekenis van liefde voordat ze ervoor vallen. Hij heeft een metgezel nodig die iets anders en nieuws deelt. Hij is een volleerd minnaar wiens rechtlijnige karakter zijn partner aantrekt.

Boogschutter mannen begrijpen
Het zijn , Boogschutter mannen houden ervan om elke dag op avontuur te gaan in alle aspecten. Hij is meer nieuwsgierig naar filosofie, moraliteit en religie. Men zal zeker genieten van hun gesprek met hem.Geld
Boogschuttermannen hebben meer behoefte aan onafhankelijkheid dan aan geld. Hij is te optimistisch om zelfs maar een negatief deel van zijn leven over het hoofd te zien en zeer voorzichtig te zijn met financiële planning.

Mode
Men kan Boogschuttermannen zien in paars en turkoois . Hij kan bezitten in zijn kleerkast en slordig in zijn kleding.Verhoudingen
Boogschuttermannen zijn betrouwbaar en opgewekt. Hij is buitengewoon genereus en helpt graag anderen. Hij staat bekend als de man van advies die hij zonder enige aarzeling geeft.

Romantiek
Boogschuttermannen leveren geen emotionele toewijding aan zijn partner. Hij is een zeer fantasierijke minnaar en om nieuwe romantiek te ontdekken met .

Gezondheid
Boogschuttermannen kunnen worden gezien met kneuzingen, breuken en pijn in zijn dij- en heupregio's. Het is goed voor hem om fit te blijven door overgewicht onder controle te houden. Ze zullen fysiek actief en aantrekkelijk blijven naarmate ze ouder worden.

Carrière
Boogschutter mannen bewijzen uitstekend als uitgever, docent, filosoof, adviseur, reisgids, academicus, boswachter, marktonderzoeker en ook als ondernemer.

Bekijk de Boogschutter Huwelijkscompatibiliteitshoroscoop Hier..

Ben je op zoek naar een verhoging in Carrière? Bekijk Boogschutter Carrière Horoscoop Hier..

Ik wil over andere sterrenbeelden lezen - Klik